Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUPITER 10 Abellinum
Totti TRIS - 4C Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
28 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten unsatisfactory
average Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Cywil onderschept slim de pass. Cywil probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Gaffielli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 1:0

26e minuut.
Altobelli rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Cywil rent richting de bal. Cywil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 2:0

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Passerini de bal onder controle te krijgen. Hufajko rent richting de bal. Hufajko met een sublieme pass. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil verovert de bal door een tackle van achteren. Prisco is nu in balbezit. Cywil onderschept slim de pass. Cywil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Van Ermen heeft problemen om de bal te vangen. Van Ermen passt de bal in één keer door. Altobelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 40%, Abellinum 60%.
JUPITER 10 - Abellinum 2:0

52e minuut.
Hufajko passt de bal met de wreef. Sideras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sideras probeert naar een medespeler te passen. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 3:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jezierski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Van Ermen speelt de bal door. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal zonder na te denken. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sideras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hufajko speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Gaffielli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 4:0

67e minuut.
Prisco heeft problemen om de bal te vangen. Cywil is nu in balbezit. Prisco begaat een overtreding. Prisco krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Battiata de bal. Lotito bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Doeltrap. Moraleda komt het veld opgelopen. Kochan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Moraleda verovert de bal door een tackle van achteren. Moraleda speelt de bal door. Battiata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil onderschept slim de pass. Cywil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cywil is nu in balbezit. Cywil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 5:0

80e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil geeft een lange en hoge pass. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 6:0

86e minuut.
Kochan met een sublieme pass. Hufajko rent richting de bal. Hufajko passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUPITER 10 - Abellinum 7:0

89e minuut.
Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Fede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUPITER 10 33%, Abellinum 67%.
JUPITER 10 - Abellinum 7:0