Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SATANA Abellinum
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Fede onderschept slim de pass. Barnabò tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fede is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Passerini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Longobardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agnusdei met de inworp. Nupiero is nu in balbezit. Nupiero haalt uit met een fantastische trap. Gaffielli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SATANA - Abellinum 1:0

41e minuut.
Nupiero geeft een lange en hoge pass. Agnusdei is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Battiata ... Strafschop! Battiata krijgt een gele kaart. Agnusdei raakt geblesseerd tijdens het duel. Nupiero neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SATANA - Abellinum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANA 48%, Abellinum 52%.
SATANA - Abellinum 2:0

51e minuut.
Barnabò passt de bal met de wreef. Aimoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bampa krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Barnabò heeft problemen om de bal te vangen. Barnabò passt de bal met de wreef. Daar is Longobardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bampa onderschept slim de pass. Bampa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Masier trapt de bal weg van het doel. Passerini kopt de bal weg. Papagni is nu in balbezit. Papagni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aimoni geeft een hoge lob. Inworp. Aliotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papagni is nu in balbezit. Papagni geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bampa rent richting de bal. Papagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Finardi is nu in balbezit. Papagni onderschept slim de pass. Papagni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Daar is Malagodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papagni is nu in balbezit. Papagni passt de bal in één keer door. Bampa is nu in balbezit. Bampa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SATANA 62%, Abellinum 38%.
SATANA - Abellinum 2:0