Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nhrgwins sesto San giovanni
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


21e minuut.
Silanus speelt de bal door. Manzini rent richting de bal. Manzini passt de bal in één keer door. Ciulli is nu in balbezit. Ciulli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - sesto San giovanni 1:0

42e minuut.
Farmeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galieni. Farmeschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bocelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marzullo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nhrgwins - sesto San giovanni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhrgwins 47%, sesto San giovanni 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nhrgwins - sesto San giovanni 1:1

50e minuut.
Manzini is nu in balbezit. Manzini geeft de bal voor. Coldani rent richting de bal. Coldani haalt uit met een fantastische trap. Famà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nhrgwins - sesto San giovanni 2:1

57e minuut.
Klungelig pakt Biancareddu de bal. Ciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancareddu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biancareddu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Silanus is nu in balbezit. Silanus geeft een hoge lob. Bonacorsi rent richting de bal. Ciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciulli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bonacorsi probeert naar een medespeler te passen. Ciulli is nu in balbezit. Ciulli met een sublieme pass. Coldani is nu in balbezit. Coldani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Gios trapt de bal weg van het doel. Bocelli rent richting de bal. Silanus verovert de bal door een tackle van achteren. Silanus passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nhrgwins 50%, sesto San giovanni 50%.
nhrgwins - sesto San giovanni 2:1