Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MonteVelino Sporting Club JUPITER 10
Attack Tactiek Totti TRIS - 4C
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 36
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Miliaresis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zębalski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Van Ermen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barbez de bal. Barbez passt de bal in één keer door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:1

12e minuut.
Ðelmaš passt de bal in één keer door. Liniowiecki is nu in balbezit. Liniowiecki met een sublieme pass. Barbez is nu in balbezit. Barbez schiet op doel. Carpita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rondano geeft de bal voor. Liniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Jezierski met een sublieme pass. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Van Ermen met een sublieme pass. Daar is Barbez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbez passt de bal in één keer door. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:2

18e minuut.
Marte probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trillo neemt de hoekschop. Schabowy rent richting de bal. Schabowy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vecchiotti met de inworp. Van Ermen probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Carpita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schabowy is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Barbez de bal. Barbez passt de bal in één keer door. Trillo rent richting de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:3

30e minuut.
Trillo rent richting de bal. Schabowy rent richting de bal. Klungelig pakt Schabowy de bal. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:4

33e minuut.
Vitale passt de bal in één keer door. Fantacci heeft problemen om de bal te vangen. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:5

34e minuut.
Ðelmaš rent richting de bal. Lesizza verovert de bal door een tackle van achteren. Lesizza passt de bal met de wreef. Marziali rent richting de bal. Marziali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Marte de bal onder controle te krijgen. Van Ermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Ermen passt de bal met de wreef. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:6

45e minuut.
Vecchiotti is nu in balbezit. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy passt de bal met de wreef. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. Carpita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MonteVelino Sporting Club 83%, JUPITER 10 17%.
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:6

48e minuut.
Ðelmaš probeert de bal aan de voet te houden. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo passt de bal zonder na te denken. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabowy speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carpita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Van Ermen passt de bal in één keer door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Marte probeert de bal aan de voet te houden. Carpita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:7

58e minuut.
Jezierski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ðelmaš is nu in balbezit. Trillo is nu in balbezit. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Carpita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:8

65e minuut.
Van Ermen met de inworp. Schabowy heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Carpita bokst de bal weg.

66e minuut.
Fantacci geeft de bal voor. Ewiak kopt de bal weg. Liniowiecki met een sublieme pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Schabowy heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy passt de bal in één keer door. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Marte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:9

70e minuut.
Inworp. Kochan komt het veld opgelopen. Moraleda komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Taiani rent richting de bal. Jezierski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taiani. Taiani krijgt een gele kaart. Jezierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jezierski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:10

78e minuut.
Inworp. Moraleda met een snelle inworp. Ðelmaš probeert de bal met de borst te controleren. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš passt de bal zonder na te denken. Barbez is nu in balbezit. Barbez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:11

83e minuut.
Barbez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fantacci de bal. Trillo rent richting de bal. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani probeert naar een medespeler te passen. Trillo speelt de bal door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Trillo onderschept slim de pass. Trillo met een sublieme pass. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MonteVelino Sporting Club 78%, JUPITER 10 22%.
MonteVelino Sporting Club - JUPITER 10 0:12