Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juve Torino Davspa United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Baldrighi is nu in balbezit. Rizzuti is nu in balbezit. Rizzuti probeert naar een medespeler te passen. Baldrighi rent richting de bal. Baldrighi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - Davspa United 0:1

6e minuut.
Trigoso is nu in balbezit. Caporaloni onderschept slim de pass. Caporaloni met een sublieme pass. Baldrighi rent richting de bal. Baldrighi schiet op doel. Paal! Galluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rizzuti probeert naar een medespeler te passen. Caporaloni heeft problemen om de bal te vangen. Caporaloni speelt de bal door. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - Davspa United 0:2

19e minuut.
Daar is Stanboglis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzuti rent richting de bal. Rizzuti speelt de bal door. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galluzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Trigoso met een sublieme pass. Costellano is nu in balbezit. Porchera onderschept slim de pass. Porchera geeft een lange en hoge pass. Feo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juve Torino - Davspa United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Torino 45%, Davspa United 55%.
Juve Torino - Davspa United 1:2

53e minuut.
Ciuni onderschept slim de pass. Ciuni speelt de bal door. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini heeft problemen om de bal te vangen. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Seveso probeert de bal aan de voet te houden. Feo rent richting de bal. Seveso rent richting de bal. Feo verovert de bal door een tackle van achteren. Feo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Porchera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costellano met de inworp. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Rizzuti heeft problemen om de bal te vangen. Stanboglis kopt de bal weg. Ciuni probeert de bal aan de voet te houden. Feo is nu in balbezit. Feo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juve Torino - Davspa United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juve Torino 31%, Davspa United 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juve Torino - Davspa United 2:2