Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goddog United Dino Boys 1970
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Zurelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Picchedda is nu in balbezit. Zurelli onderschept slim de pass. Zurelli geeft de bal voor. Montini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Acerbis geeft de bal voor. Lugato heeft problemen om de bal te vangen. The rent richting de bal. The draait met de bal, schiet en ... Bordignoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goddog United - Dino Boys 1970 1:0

23e minuut.
Torromino is nu in balbezit. Tartaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torromino. Torromino krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tartaglia is nu in balbezit. Zemblini onderschept slim de pass. The rent richting de bal. Zemblini rent richting de bal. Zemblini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bagnacci geeft een hoge lob. Modini bereikt de bal nog maar net als eerste. Montini onderschept slim de pass. Montini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goddog United - Dino Boys 1970 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goddog United 60%, Dino Boys 1970 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goddog United - Dino Boys 1970 1:1

50e minuut.
Picchedda is nu in balbezit. Picchedda geeft een lange en hoge pass. Torromino kopt de bal weg. Berlingerio rent richting de bal. Berlingerio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goddog United - Dino Boys 1970 2:1

52e minuut.
Pinzone geeft een hoge lob. Zemblini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartaglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tartaglia krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tartaglia rent richting de bal. Tartaglia geeft een lange en hoge pass. Acerbis kan de bal niet met de borst controleren. Montini rent richting de bal. Montini draait met de bal, schiet en ... Bacconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pinzone passt de bal in één keer door. Daar is Zemblini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. The is nu in balbezit. The draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Candiano geeft de bal voor. Montini bereikt de bal nog maar net als eerste. Montini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Molignano de bal. Molignano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goddog United - Dino Boys 1970 2:2

71e minuut.
Bagnacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnacci passt de bal in één keer door. Montini rent richting de bal. Molignano rent richting de bal. Molignano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Torromino onderschept slim de pass. Torromino passt de bal zonder na te denken. Pinzone is nu in balbezit. The verovert de bal door een tackle van achteren. The schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goddog United - Dino Boys 1970 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goddog United 54%, Dino Boys 1970 46%.
Goddog United - Dino Boys 1970 3:2