Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruzzasco Discotheo FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Rottoli draait met de bal, schiet en ... Lionetto met een sublieme pass. Rondini kopt de bal weg. Rottoli is nu in balbezit. Rottoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rondini onderschept slim de pass. Rondini met een sublieme pass. Rendina heeft problemen om de bal te vangen. Petta rent richting de bal. Petta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Galli met een sublieme pass. Roncoroni speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lagioia de bal onder controle te krijgen. Scopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopa draait met de bal, schiet en ... Sperduti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Petta is nu in balbezit. Ferrarese legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sperduti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruzzasco - Discotheo FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzzasco 56%, Discotheo FC 44%.
Bruzzasco - Discotheo FC 1:0

50e minuut.
Inworp. Tusariello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncoroni rent richting de bal. Rottoli onderschept slim de pass. Rottoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pavanello geeft een hoge lob. Daar is Caspani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopa onderschept slim de pass. Scopa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Scopa verovert de bal door een tackle van achteren. Rondini verovert de bal door een tackle van achteren. Rondini passt de bal zonder na te denken. Comparini rent richting de bal. Comparini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruzzasco 60%, Discotheo FC 40%.
Bruzzasco - Discotheo FC 1:0