Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antanilla fc carl zeiss breme
Normal Tactiek breme
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


8e minuut.
Gardynik met een sublieme pass. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński passt de bal in één keer door. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kelmas kopt de bal weg. Maizena geeft de bal voor. Piccinno is nu in balbezit. Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gardynik passt de bal zonder na te denken. Gakpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gakpo passt de bal in één keer door. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Corba probeert naar een medespeler te passen. Stucco rent richting de bal. Malancu rent richting de bal. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maizena geeft de bal voor. Inworp. Macchiavelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stucco rent richting de bal. Stucco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojdała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Malancu geeft de bal voor. Soczyński kopt de bal weg. Piccinno is nu in balbezit. Kubatek onderschept slim de pass. Kubatek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gakpo rent richting de bal. Gakpo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kubatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Baldisser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malancu controleert de bal met de borst. Gakpo probeert naar een medespeler te passen. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Carruba bokst de bal weg.

23e minuut.
Gardynik passt de bal in één keer door. Malancu is nu in balbezit. Malancu passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
antanilla fc - carl zeiss breme 0:1

27e minuut.
Gardynik geeft een hoge lob. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldanzi is nu in balbezit. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gardynik met een snelle inworp. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek met een sublieme pass. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Carruba bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baldisser neemt de hoekschop. Soczyński kopt de bal weg. Paal!

36e minuut.
Gakpo heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik met een sublieme pass. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Carruba met een sublieme pass. Malancu kopt de bal weg. Marosi heeft problemen om de bal te vangen. Kubatek rent richting de bal. Kubatek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldisser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marosi met een sublieme pass. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel. Carruba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antanilla fc 67%, carl zeiss breme 33%.
antanilla fc - carl zeiss breme 0:1

52e minuut.
Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Gardynik speelt de bal door. Soczyński rent richting de bal. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
antanilla fc - carl zeiss breme 0:2

55e minuut.
Kubatek is nu in balbezit. Bucovaz verovert de bal door een tackle van achteren. Gakpo speelt de bal door. Gardynik rent richting de bal. Gardynik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kubatek passt de bal in één keer door. Piccinno probeert de bal aan de voet te houden. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antanilla fc - carl zeiss breme 0:3

65e minuut.
Baldisser speelt de bal door. Gakpo heeft problemen om de bal te vangen. Gakpo met een sublieme pass. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel. Carruba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kubatek rent richting de bal. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antanilla fc - carl zeiss breme 0:4

72e minuut.
Gakpo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubatek de bal. Materazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gakpo is nu in balbezit. Gakpo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Malancu passt de bal in één keer door. Gardynik rent richting de bal. Gardynik passt de bal met de wreef. Soczyński rent richting de bal. Soczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gardynik met een sublieme pass. Kubatek rent richting de bal. Kubatek passt de bal zonder na te denken. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antanilla fc 77%, carl zeiss breme 23%.
antanilla fc - carl zeiss breme 0:4