Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dino Boys 1970 Atletico Ma Non Troppo
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Montini heeft problemen om de bal te vangen. Montini passt de bal met de wreef. Benini bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao onderschept slim de pass. Serao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Molignano passt de bal in één keer door. Lugato controleert de bal met de borst. Lugato geeft de bal voor. Montini is nu in balbezit. Montini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bagnacci rent richting de bal. Bagnacci passt de bal in één keer door. Montini rent richting de bal. Molignano is nu in balbezit. Molignano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Zurri de bal. Bagnacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagnacci passt de bal zonder na te denken. Montini is nu in balbezit. Montini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dino Boys 1970 - Atletico Ma Non Troppo 1:0

27e minuut.
Lugato onderschept slim de pass. Pompilio rent richting de bal. Lugato onderschept slim de pass. Molignano rent richting de bal. Molignano draait met de bal, schiet en ... Pisano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pompilio rent richting de bal. Lugato onderschept slim de pass. Lugato met een sublieme pass. Capicotto rent richting de bal. Capicotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Serao is nu in balbezit. Serao geeft een hoge lob. Benini bereikt de bal nog maar net als eerste. Capicotto onderschept slim de pass. Capicotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Molignano probeert naar een medespeler te passen. Boscagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartaglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tartaglia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dino Boys 1970 46%, Atletico Ma Non Troppo 54%.
Dino Boys 1970 - Atletico Ma Non Troppo 1:0

52e minuut.
Boscagli geeft de bal voor. Montini rent richting de bal. Molignano is nu in balbezit. Molignano schiet op doel. Pisano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dino Boys 1970 - Atletico Ma Non Troppo 2:0

54e minuut.
Lugato is nu in balbezit. Capicotto verovert de bal door een tackle van achteren. Zurelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zurelli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Lugato rent richting de bal. Serao begaat een overtreding. Lugato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tartaglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bagnacci speelt de bal door. Pompilio is nu in balbezit. Molignano is nu in balbezit. Molignano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Prosdocimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisano probeert naar een medespeler te passen. Tartaglia kopt de bal weg. Montini bereikt de bal nog maar net als eerste. Montini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zurri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bagnacci met de inworp. Molignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molignano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bagnacci geeft een hoge lob. Pompilio kopt de bal weg. Capicotto rent richting de bal. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dino Boys 1970 43%, Atletico Ma Non Troppo 57%.
Dino Boys 1970 - Atletico Ma Non Troppo 2:0