Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion FC Discotheo FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Degano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrarese verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrarese met een sublieme pass. Comparini is nu in balbezit. Comparini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giacomazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ria rent richting de bal. Ria haalt uit met een fantastische trap. Degano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lagioia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giacomazzo met de inworp. Ria rent richting de bal. Ria haalt uit met een fantastische trap. Sperduti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion FC 47%, Discotheo FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rhegion FC - Discotheo FC 0:0

50e minuut.
Strangio met een sublieme pass. Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton geeft de bal voor. Comparini rent richting de bal. Comparini haalt uit met een fantastische trap. Barbosi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Benedetti is nu in balbezit. Benedetti passt de bal zonder na te denken. Rondini is nu in balbezit. Ria verovert de bal door een tackle van achteren. Ria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Berton geeft een hoge lob. Galli is nu in balbezit. Giacomazzo rent richting de bal. Ria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion FC 45%, Discotheo FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rhegion FC - Discotheo FC 0:0