Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carl zeiss breme A.C. Napoli
breme Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19.1
uitstekend Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Baldisser rent richting de bal. Baldisser geeft een lange en hoge pass. Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Lunardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 1:0

6e minuut.
Gardynik passt de bal met de wreef. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gardynik kopt de bal weg. Bobadilla controleert de bal met de borst. Bobadilla geeft de bal voor. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 2:0

12e minuut.
Gardynik speelt de bal door. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński passt de bal zonder na te denken. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 3:0

16e minuut.
Chilikov speelt de bal door. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński passt de bal in één keer door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Chilikov met een sublieme pass. Soczyński is nu in balbezit. Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Buquicchio onderschept slim de pass. Soczyński rent richting de bal. Rosati rent richting de bal. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 4:0

23e minuut.
Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński passt de bal met de wreef. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Lunardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gardynik met een sublieme pass. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu passt de bal in één keer door. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gardynik met een snelle inworp. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuculano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobadilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soczyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Buquicchio is nu in balbezit. Buquicchio geeft de bal voor. Soukas geeft een hoge lob. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Soczyński passt de bal in één keer door. Baldisser is nu in balbezit. Baldisser met een sublieme pass. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Lunardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 5:0

42e minuut.
Baldisser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soczyński speelt de bal door. Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 6:0

43e minuut.
Impoco rent richting de bal. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla speelt de bal door. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 19%, A.C. Napoli 81%.
carl zeiss breme - A.C. Napoli 6:0

47e minuut.
Malancu passt de bal met de wreef. Baldisser is nu in balbezit. Baldisser passt de bal met de wreef. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Baldisser met de inworp. Soczyński rent richting de bal. Rosati is nu in balbezit. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 7:0

51e minuut.
Zatta heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zatta krijgt een gele kaart. Bobadilla moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bobadilla kan niet meer verder spelen. Franus komt het veld opgelopen. Chilikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minotta heeft problemen om de bal te vangen. Lunardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 8:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lunardino trapt de bal weg van het doel. Gardynik kopt de bal weg. Franus is nu in balbezit. Franus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Malancu met een sublieme pass. Klungelig pakt Chilikov de bal. Chilikov probeert naar een medespeler te passen. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 9:0

65e minuut.
Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Malancu passt de bal met de wreef. Chilikov met een sublieme pass. Soczyński rent richting de bal. Soczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lunardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Soczyński de bal. Porqueddu is nu in balbezit. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński geeft een hoge lob. Franus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gardynik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Boz de bal. Franus rent richting de bal. Franus passt de bal zonder na te denken. Minotta kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baldisser met de inworp. Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Malancu met een sublieme pass. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 10:0

74e minuut.
Soczyński geeft een hoge lob. Iuculano controleert de bal met de borst. Soczyński is nu in balbezit. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap. Lunardino bokst de bal weg.

76e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Malancu passt de bal in één keer door. Baldisser heeft problemen om de bal te vangen. Baldisser passt de bal zonder na te denken. Gardynik speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Malancu passt de bal met de wreef. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Rosati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lunardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Chilikov probeert naar een medespeler te passen. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik passt de bal met de wreef. Soczyński probeert de bal met de borst te controleren. Soczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chilikov kopt de bal weg. Franus probeert de bal met de borst te controleren. Franus passt de bal in één keer door. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gardynik is nu in balbezit. Franus is nu in balbezit. Franus passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - A.C. Napoli 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 19%, A.C. Napoli 81%.
carl zeiss breme - A.C. Napoli 11:0