Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Ma Non Troppo carl zeiss breme
Normal Tactiek breme
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 32.2
slecht Schieten matig
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Gakpo is nu in balbezit. Gakpo met een sublieme pass. Laštro bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kubatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - carl zeiss breme 0:1

9e minuut.
Pompilio verovert de bal door een tackle van achteren. Corneille rent richting de bal. Corneille probeert naar een medespeler te passen. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Leoz passt de bal zonder na te denken. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Laštro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštro draait met de bal, schiet en ... Pisano bokst de bal weg.

22e minuut.
Corneille passt de bal met de wreef. Garbarini rent richting de bal. Garbarini met een sublieme pass. Laštro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mortaro rent richting de bal. Mortaro geeft een hoge lob. Pompilio is nu in balbezit. Laštro rent richting de bal. Laštro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - carl zeiss breme 0:2

42e minuut.
Garbarini verovert de bal door een tackle van achteren. Garbarini geeft een lange en hoge pass. Laštro rent richting de bal. Kubatek rent richting de bal. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 78%, carl zeiss breme 22%.
Atletico Ma Non Troppo - carl zeiss breme 0:2

54e minuut.
Leoz met een snelle inworp. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscagli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubatek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laštro neemt de penalty, wat een uithaal! Pisano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Ma Non Troppo - carl zeiss breme 0:3

67e minuut.
Leoz geeft een lange en hoge pass. Prosdocimo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Garbarini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gakpo is nu in balbezit. Gakpo geeft een lange en hoge pass. Zurri kopt de bal weg. Daar is Prosdocimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Prosdocimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek onderschept slim de pass. Kubatek speelt de bal door. Laštro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Ma Non Troppo 68%, carl zeiss breme 32%.
Atletico Ma Non Troppo - carl zeiss breme 0:3