Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Napoli Proloffese FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Porqueddu is nu in balbezit. De Minicci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porqueddu. Porqueddu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Paluccio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Impoco met de inworp. Castilli rent richting de bal. Castilli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Paluccio kopt de bal weg. Carafa controleert de bal met de borst. Buquicchio rent richting de bal. Castilli is nu in balbezit. Castilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Iuculano is nu in balbezit. Castilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilli verovert de bal door een tackle van achteren. Castilli schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Impoco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castilli passt de bal met de wreef. Zatta is nu in balbezit. Zatta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lunardino trapt de bal weg. Sonvico kopt de bal weg. Manzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De Minicci is nu in balbezit. De Minicci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Napoli 39%, Proloffese FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Napoli - Proloffese FC 0:0

48e minuut.
Iuculano is nu in balbezit. Manzoni rent richting de bal. Manzoni passt de bal in één keer door. De Minicci rent richting de bal. De Minicci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Calligari is nu in balbezit. Calligari speelt de bal door. Daar is Paluccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Carafa passt de bal zonder na te denken. Paci rent richting de bal. Paci probeert naar een medespeler te passen. De Minicci bereikt de bal nog maar net als eerste. De Minicci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lunardino met een harde bal richting middenveld. Castilli rent richting de bal. Castilli passt de bal zonder na te denken. Zatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Boz is nu in balbezit. Boz geeft de bal voor. Carafa kopt de bal weg. De Minicci is nu in balbezit. De Minicci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Napoli - Proloffese FC 0:1

87e minuut.
Porqueddu met een snelle inworp. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Drago zijn tegenspeler op de grond. Drago is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Calligari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Calligari kan niet meer verder spelen. Schiatti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Napoli 45%, Proloffese FC 55%.
A.C. Napoli - Proloffese FC 0:1