Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frattese 1928 US Pistoiese 1921
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Carino probeert de bal aan de voet te houden. Carino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vezzani de bal onder controle te krijgen. Vaccarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inghilterra verovert de bal door een tackle van achteren. Inghilterra geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Feletto de bal. Feletto schiet op doel. Rustichelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - US Pistoiese 1921 1:0

22e minuut.
Calandrella rent richting de bal. Calandrella speelt de bal door. Feletto is nu in balbezit. Mirabilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabilia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Feletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabilia is nu in balbezit. Mirabilia passt de bal in één keer door. Feletto rent richting de bal. Feletto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Calandrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Magistrelli probeert naar een medespeler te passen. Vaccarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Frattese 1928 - US Pistoiese 1921 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frattese 1928 56%, US Pistoiese 1921 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Frattese 1928 - US Pistoiese 1921 1:1

50e minuut.
Carino bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghilterra verovert de bal door een tackle van achteren. Magistrelli begaat een overtreding. Magistrelli krijgt een gele kaart. Inghilterra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inghilterra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rustichelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Calandrella geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Entani de bal onder controle te krijgen. Feletto rent richting de bal. Mirabilia rent richting de bal. Mirabilia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Vaccarini verovert de bal door een tackle van achteren. Magistrelli rent richting de bal. Klungelig pakt Vaccarini de bal. Vaccarini haalt uit met een fantastische trap. Paracini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - US Pistoiese 1921 1:2

89e minuut.
Daar is Vessia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inghilterra onderschept slim de pass. Inghilterra met een sublieme pass. Feletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Feletto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frattese 1928 44%, US Pistoiese 1921 56%.
Frattese 1928 - US Pistoiese 1921 1:2