Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Punx F.C. Two Girl
Normal Tactiek 442
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 20
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Barelli rent richting de bal. Galiotto begaat een overtreding. Barelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Barelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini rent richting de bal. Perugini haalt uit met een fantastische trap. Pacciello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punx F.C. - Two Girl 0:1

13e minuut.
Pintori rent richting de bal. Pavanel onderschept slim de pass. Aini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanel verovert de bal door een tackle van achteren. Pavanel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carmine is nu in balbezit. Carmine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Freschi de bal. Pavanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanel schiet op doel. Saccani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Punx F.C. - Two Girl 1:1

31e minuut.
Avaldi speelt de bal door. Gilari is nu in balbezit. Vidon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilari roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gilari kan niet meer verder spelen. Biava komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Scano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baraldo de bal onder controle te krijgen. Cadeddu rent richting de bal. Mortoni geeft een hoge lob. Cadeddu probeert de bal aan de voet te houden. Pacciello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Galiotto passt de bal in één keer door. Carmine is nu in balbezit. Pavanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmine is nu in balbezit. Carmine draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punx F.C. 46%, Two Girl 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Punx F.C. - Two Girl 1:1

50e minuut.
Aini verovert de bal door een tackle van achteren. Carmine onderschept slim de pass. Carmine passt de bal met de wreef. Pavanel rent richting de bal. Pavanel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Aini is nu in balbezit. Pavanel verovert de bal door een tackle van achteren. Carmine is nu in balbezit. Carmine draait met de bal, schiet en ... Saccani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Punx F.C. - Two Girl 2:1

58e minuut.
Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Galiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotto passt de bal met de wreef. Pavanel is nu in balbezit. Pavanel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pavanel passt de bal in één keer door. Galiotto rent richting de bal. Galiotto passt de bal in één keer door. Carmine rent richting de bal. Carmine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mortoni rent richting de bal. Cadeddu geeft de bal voor. Mortoni probeert de bal aan de voet te houden. Baraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pacciello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Avaldi rent richting de bal. Avaldi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lo Cicero met de inworp. Carmine geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pintori kopt de bal weg. Klungelig pakt Perugini de bal. Carmine bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmine schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lo Cicero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cadeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanel rent richting de bal. Pavanel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Punx F.C. - Two Girl 3:1

79e minuut.
Gilardini geeft een lange en hoge pass. Lo Cicero kopt de bal weg. Daar is Aini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmine bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmine schiet op doel. Saccani bokst de bal weg. Carmine rent richting de bal. Carmine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punx F.C. 44%, Two Girl 56%.
Punx F.C. - Two Girl 3:1