Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EStreetTeam KaralisFC
352 Tactiek AranciaNEW
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


10e minuut.
Rizzari geeft een hoge lob. Daar is Bertuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:1

15e minuut.
Bertuzzo onderschept slim de pass. Bertuzzo met een sublieme pass. Quang Long rent richting de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Barone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:2

29e minuut.
Covioli verovert de bal door een tackle van achteren. Covioli speelt de bal door. Klungelig pakt Bertuzzo de bal. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:3

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rizzari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Simionati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:4

34e minuut.
Covioli is nu in balbezit. Covioli speelt de bal door. Quang Long heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Barone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:5

36e minuut.
Rizzari speelt de bal door. Bertuzzo is nu in balbezit. Bertuzzo passt de bal in één keer door. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:6

38e minuut.
Quang Long raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamelli komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Liberti probeert de bal met de borst te controleren. Liberti met een sublieme pass. Manig is nu in balbezit. Okçun onderschept slim de pass. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 59%, KaralisFC 41%.
EStreetTeam - KaralisFC 0:6

47e minuut.
Okçun is nu in balbezit. Okçun passt de bal zonder na te denken. Daar is Bertuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamelli is nu in balbezit. Tamelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallinari trapt de bal weg van het doel. Liberti kopt de bal weg. Tamelli is nu in balbezit. Tamelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Marchesano geeft de bal voor. Bertuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamelli is nu in balbezit. Tamelli haalt uit met een fantastische trap. Barone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:7

78e minuut.
Bottiglione heeft problemen om de bal te vangen. Rizzari is nu in balbezit. Rizzari met een sublieme pass. Bertuzzo is nu in balbezit. Bertuzzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:8

80e minuut.
Covioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Covioli passt de bal zonder na te denken. Gallinari verovert de bal door een tackle van achteren. Okçun is nu in balbezit. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Covioli kopt de bal weg. Daar is Gallinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EStreetTeam - KaralisFC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 85%, KaralisFC 15%.
EStreetTeam - KaralisFC 0:9