Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Two Girl KaralisFC
442 Tactiek AranciaNEW
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Liberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberti geeft een lange en hoge pass. Daar is Pintori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Saccani bokst de bal weg.

17e minuut.
Okçun rent richting de bal. Okçun passt de bal in één keer door. Bertuzzo rent richting de bal. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun draait met de bal, schiet en ... Pintori kopt de bal weg. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Covioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long schiet op doel. Okçun maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rizzari speelt de bal door. Okçun rent richting de bal. Okçun passt de bal in één keer door. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Two Girl - KaralisFC 0:1

42e minuut.
Bux met de inworp. Covioli probeert naar een medespeler te passen. Okçun is nu in balbezit. Okçun draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Avaldi de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Two Girl 76%, KaralisFC 24%.
Two Girl - KaralisFC 0:1

46e minuut.
Bertuzzo is nu in balbezit. Quang Long rent richting de bal. Freschi rent richting de bal. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Covioli probeert naar een medespeler te passen. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun geeft een lange en hoge pass. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long schiet op doel. Saccani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Two Girl - KaralisFC 0:2

58e minuut.
Bertuzzo is nu in balbezit. Bertuzzo speelt de bal door. Quang Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Avaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saccani bokst de bal weg. Saccani probeert naar een medespeler te passen. Covioli kopt de bal weg. Quang Long is nu in balbezit. Quang Long draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertuzzo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stramaccioni geeft een lange en hoge pass. Bux is nu in balbezit. Bux probeert naar een medespeler te passen. Freschi is nu in balbezit. Freschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bux rent richting de bal. Covioli verovert de bal door een tackle van achteren. Covioli passt de bal met de wreef. Okçun is nu in balbezit. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saccani met een harde bal richting middenveld. Liberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aini bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi is nu in balbezit. Liberti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liberti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bux geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bertuzzo de bal onder controle te krijgen. Okçun is nu in balbezit. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Saccani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Liberti onderschept slim de pass. Aini is nu in balbezit. Liberti verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long rent richting de bal. Quang Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Pintori met een harde bal richting middenveld. Covioli kopt de bal weg. Bertuzzo rent richting de bal. Bertuzzo draait met de bal, schiet en ... Saccani bokst de bal weg. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun schiet op doel. Saccani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Two Girl 80%, KaralisFC 20%.
Two Girl - KaralisFC 0:2