Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EStreetTeam Punx F.C.
352 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Gilari onderschept slim de pass. Gilari geeft de bal voor. Cadeddu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belfiore is nu in balbezit. Belfiore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Simionati rent richting de bal. Lo Cicero onderschept slim de pass. Lo Cicero geeft een lange en hoge pass. Della Sega is nu in balbezit. Della Sega draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Simionati probeert de bal met de borst te controleren. Carmine is nu in balbezit. Carmine geeft een lange en hoge pass. Galiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 62%, Punx F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EStreetTeam - Punx F.C. 0:0

48e minuut.
Lo Cicero onderschept slim de pass. Chigiotti rent richting de bal. Lo Cicero verovert de bal door een tackle van achteren. Carmine rent richting de bal. Carmine geeft een lange en hoge pass. Barone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bottiglione passt de bal zonder na te denken. Cadeddu geeft de bal voor. Daar is Gallinari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmine is nu in balbezit. Carmine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carmine onderschept slim de pass. Cadeddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadeddu passt de bal met de wreef. Della Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Sega schiet op doel. Barone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gallinari probeert naar een medespeler te passen. Carra rent richting de bal. Carra passt de bal zonder na te denken. Belfiore is nu in balbezit. Belfiore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Maniello rent richting de bal. Chigiotti rent richting de bal. Della Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmine rent richting de bal. Carmine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Scano geeft de bal voor. Galiotto kopt de bal weg. Manig bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmine verovert de bal door een tackle van achteren. Carmine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EStreetTeam 67%, Punx F.C. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EStreetTeam - Punx F.C. 0:0