Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalanche andrimeda
marco Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 18.8
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Verschuere speelt de bal door. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin passt de bal met de wreef. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Asqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asqamov passt de bal in één keer door. Altoni is nu in balbezit. Aucoin onderschept slim de pass. Aucoin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 1:0

5e minuut.
Engaz rent richting de bal. Aucoin onderschept slim de pass. Aucoin passt de bal in één keer door. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Asqamov kopt de bal weg. Aucoin rent richting de bal. Aucoin passt de bal met de wreef. Toledo rent richting de bal. Toledo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Verschuere geeft de bal voor. Giugni is nu in balbezit. Asqamov verovert de bal door een tackle van achteren. Asqamov kan de bal niet met de borst controleren. Asqamov haalt uit met een fantastische trap. Brusone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 2:0

11e minuut.
Mikhailenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mikhailenko met een sublieme pass. Barrientos geeft een hoge lob. Daar is Toledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo geeft een lange en hoge pass. Frassinetti is nu in balbezit. Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brusone trapt de bal weg. Mikhailenko met een sublieme pass. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 3:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikhailenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puača bereikt de bal nog maar net als eerste. Puača geeft de bal voor. Toledo springt en kopt de bal. Brusone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Asqamov de bal onder controle te krijgen. Asqamov passt de bal in één keer door. Aucoin probeert naar een medespeler te passen. Verschuere rent richting de bal. Verschuere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aucoin heeft problemen om de bal te vangen. Altoni rent richting de bal. Aucoin verovert de bal door een tackle van achteren. Aucoin draait met de bal, schiet en ... Brusone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Aucoin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucoin passt de bal met de wreef. Anzelmo rent richting de bal. Toledo onderschept slim de pass. Toledo haalt uit met een fantastische trap. Brusone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aucoin rent richting de bal. Tellitocci verovert de bal door een tackle van achteren. Tellitocci met een sublieme pass. Balanikas is nu in balbezit. Balanikas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin passt de bal met de wreef. Toledo is nu in balbezit. Toledo schiet op doel. Brusone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 4:0

38e minuut.
Doeltrap. Altoni trapt de bal weg. Mikhailenko is nu in balbezit. Mikhailenko geeft de bal voor. Toledo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Giugni probeert de bal met de borst te controleren. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailenko probeert naar een medespeler te passen. Aucoin rent richting de bal. Aucoin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalanche 20%, andrimeda 80%.
Avalanche - andrimeda 5:0

49e minuut.
Anzelmo is nu in balbezit. Anzelmo geeft een lange en hoge pass. Bình Nguyên kopt de bal weg. Engaz heeft problemen om de bal te vangen. Puača geeft de bal voor. Brusone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 6:0

51e minuut.
Iuvara rent richting de bal. Asqamov verovert de bal door een tackle van achteren. Asqamov probeert naar een medespeler te passen. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Asqamov met een sublieme pass. Mikhailenko is nu in balbezit. Mikhailenko passt de bal in één keer door. Aucoin rent richting de bal. Aucoin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 7:0

55e minuut.
Frassinetti kan de bal niet met de borst controleren. Toledo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asqamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Verschuere bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschuere geeft een lange en hoge pass. Daar is Tellitocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Iuvara kopt de bal weg. Bello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrientos met een snelle inworp. Mikhailenko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Brusone speelt de bal door. Mikhailenko kopt de bal weg. Iuvara heeft problemen om de bal te vangen. Asqamov is nu in balbezit. Asqamov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mikhailenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mikhailenko speelt de bal door. Balanikas met een sublieme pass. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 8:0

66e minuut.
Frassinetti is nu in balbezit. Verschuere verovert de bal door een tackle van achteren. Verschuere geeft een hoge lob. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Altoni geeft een hoge lob. Puača rent richting de bal. Puača geeft een lange en hoge pass. Toledo rent richting de bal. Toledo geeft een lange en hoge pass. Brusone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 9:0

69e minuut.
Puača speelt de bal door. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 10:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puača met een snelle inworp. Verschuere rent richting de bal. Verschuere geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Giugni probeert naar een medespeler te passen. Puača is nu in balbezit. Puača passt de bal met de wreef. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Puača geeft de bal voor. Aucoin kopt de bal weg. Daar is Toledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucoin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Brusone met een harde bal richting middenveld. Mikhailenko kopt de bal weg. Asqamov speelt de bal door. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin draait met de bal, schiet en ... Brusone bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Engaz onderschept slim de pass. Puača onderschept slim de pass. Puača passt de bal zonder na te denken. Asqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asqamov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Mikhailenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asqamov probeert naar een medespeler te passen. Verschuere is nu in balbezit. Verschuere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalanche - andrimeda 11:0

87e minuut.
Toledo geeft een hoge lob. Brusone met een sublieme pass. Mikhailenko kopt de bal weg. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Asqamov geeft de bal voor. Brusone speelt de bal door. Verschuere kopt de bal weg. Aucoin is nu in balbezit. Aucoin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalanche 11%, andrimeda 89%.
Avalanche - andrimeda 11:0