Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marano United Padre Pilo
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Seppi onderschept slim de pass. Seppi geeft de bal voor. Boccato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cossutta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossutta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Voltolini geeft de bal voor. Boccato is nu in balbezit. Scancarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccato onderschept slim de pass. Boccato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Seppi de bal. Scancarello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bernocchi is nu in balbezit. Met opzet legt De Pinto zijn tegenspeler op de grond. De Pinto krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Scancarello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grosso met de inworp. Cossutta is nu in balbezit. Cossutta haalt uit met een fantastische trap. Nerli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Cristofalo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristofalo met een sublieme pass. Daar is Scancarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccato is nu in balbezit. Boccato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Vannucci met de inworp. Cossutta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossutta haalt uit met een fantastische trap. Scancarello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marano United - Padre Pilo 0:1

24e minuut.
Cossutta verovert de bal door een tackle van achteren. Cossutta passt de bal met de wreef. Civelli rent richting de bal. Boccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccato schiet op doel. Nerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marano United - Padre Pilo 0:2

32e minuut.
Voltolini probeert de bal aan de voet te houden. Legato is nu in balbezit. Legato passt de bal in één keer door. Boccato bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Boccato onderschept slim de pass. Boccato passt de bal in één keer door. Civelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossutta verovert de bal door een tackle van achteren. Cossutta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marano United 70%, Padre Pilo 30%.
Marano United - Padre Pilo 0:2

50e minuut.
Nerli met een harde bal richting middenveld. Boccato bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Costantino. Costantino krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cossutta verovert de bal door een tackle van achteren. Cossutta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Costantino de bal. Vannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sirtori geeft de bal voor. Inworp. Grosso met de inworp. Cossutta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossutta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marano United 50%, Padre Pilo 50%.
Marano United - Padre Pilo 0:2