Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:34
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.019
  • Stadion: NA081 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1340
NA081 andrimeda
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Zaghetto verovert de bal door een tackle van achteren. Baldo Bento is nu in balbezit. Baldo Bento geeft de bal voor. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - andrimeda 1:0

5e minuut.
Jędrzejczyk geeft de bal voor. Anzelmo kopt de bal weg. Giraudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ... Brusone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Giugni rent richting de bal. Jędrzejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Głuszczyk de bal. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - andrimeda 2:0

11e minuut.
Salanitri probeert naar een medespeler te passen. Głuszczyk rent richting de bal. Frassinetti begaat een overtreding. Frassinetti krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Brusone trapt de bal weg van het doel. Salanitri is nu in balbezit. Salanitri speelt de bal door. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk schiet op doel. Brusone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bello met een snelle inworp. Daar is Engaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salanitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Engaz verovert de bal door een tackle van achteren. Engaz passt de bal zonder na te denken. Smíšek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tellitocci speelt de bal door. Iuvara rent richting de bal. Jędrzejczyk onderschept slim de pass. Jędrzejczyk haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Giugni de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Reniero geeft de bal voor. Klungelig pakt Giugni de bal. Jędrzejczyk onderschept slim de pass. Jędrzejczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NA081 60%, andrimeda 40%.
NA081 - andrimeda 2:0

47e minuut.
Giraudi is nu in balbezit. Tellitocci is nu in balbezit. Tellitocci passt de bal zonder na te denken. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Frassinetti rent richting de bal. Frassinetti geeft een lange en hoge pass. Baldo Bento heeft problemen om de bal te vangen. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Santoliquido rent richting de bal. Santoliquido passt de bal zonder na te denken. Giraudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Camera met een snelle inworp. Santoliquido bereikt de bal nog maar net als eerste. Frassinetti verovert de bal door een tackle van achteren. Frassinetti probeert naar een medespeler te passen. Iuvara speelt de bal door. Smíšek bokst de bal weg.

83e minuut.
Giraudi verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Giraudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudi haalt uit met een fantastische trap. Brusone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - andrimeda 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NA081 48%, andrimeda 52%.
NA081 - andrimeda 3:0