Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NA081 Marano United
433 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 14.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Marano United 1:0

24e minuut.
Brunelli passt de bal met de wreef. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk met een sublieme pass. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Marano United 2:0

26e minuut.
Costantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Costantino passt de bal zonder na te denken. Brunelli geeft de bal voor. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Marano United 3:0

29e minuut.
Nerli trapt de bal weg van het doel. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scancarello rent richting de bal. Głuszczyk onderschept slim de pass. Głuszczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pettirosso is nu in balbezit. Salanitri verovert de bal door een tackle van achteren. Salanitri speelt de bal door. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk haalt uit met een fantastische trap. Nerli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cimmino geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santoliquido geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salanitri met een sublieme pass. Cimmino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Legato is nu in balbezit. Legato schiet op doel. Klungelig pakt Baldo Bento de bal. Trapattoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapattoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Malavasi met de inworp. Giraudi rent richting de bal. Giraudi passt de bal met de wreef. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Malavasi met een snelle inworp. Giraudi rent richting de bal. Giraudi geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NA081 45%, Marano United 55%.
NA081 - Marano United 3:0

64e minuut.
Scancarello rent richting de bal. Głuszczyk onderschept slim de pass. Giraudi is nu in balbezit. Giraudi haalt uit met een fantastische trap. Nerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Marano United 4:0

65e minuut.
Legato passt de bal in één keer door. Scancarello rent richting de bal. Jędrzejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Giraudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraudi schiet op doel. Nerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Scancarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Malavasi is nu in balbezit. Malavasi passt de bal in één keer door. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk passt de bal zonder na te denken. Giraudi is nu in balbezit. Jędrzejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Nerli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Civelli geeft de bal voor. Legato bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldo Bento onderschept slim de pass. Trapattoni verovert de bal door een tackle van achteren. Trapattoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NA081 - Marano United 4:1

83e minuut.
Reniero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristofalo met de inworp. Legato bereikt de bal nog maar net als eerste. Legato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NA081 34%, Marano United 66%.
NA081 - Marano United 4:1