Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sempre Orzo Salah perchè ti amo
4-3-3 OFF+ALA Tactiek 433
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
55 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 20.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gervasi trapt de bal weg van het doel. Boissier speelt de bal door. Jachymiak met een sublieme pass. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Gervasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato schiet op doel. Gervasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 1:0

7e minuut.
Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak rent richting de bal. Ntegiannis speelt de bal door. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 2:0

9e minuut.
Bussola probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak speelt de bal door. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 3:0

12e minuut.
Jachymiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Benazzato de bal. Benazzato passt de bal met de wreef. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Gervasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Benazzato passt de bal in één keer door. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis geeft de bal voor. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak schiet op doel. Paal! Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Gervasi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Patriak passt de bal zonder na te denken. Jachymiak is nu in balbezit. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 4:0

21e minuut.
Boissier probeert naar een medespeler te passen. Ntegiannis met een sublieme pass. Benazzato rent richting de bal. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bussola kan de bal niet met de borst controleren. Bussola geeft een lange en hoge pass. Daar is Abbadessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benazzato rent richting de bal. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Gervasi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ntegiannis neemt de hoekschop. Benazzato rent richting de bal. Benazzato schiet op doel. Gervasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Patriak geeft de bal voor. Ariatti heeft problemen om de bal te vangen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. Gervasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 5:0

30e minuut.
Lamatrice geeft een lange en hoge pass. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato met een sublieme pass. Patriak is nu in balbezit. Patriak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boissier met een sublieme pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak speelt de bal door. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Gervasi bokst de bal weg.

34e minuut.
Merzari geeft een lange en hoge pass. Ballabio kopt de bal weg. Ntegiannis speelt de bal door. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Deo rent richting de bal. Ntegiannis onderschept slim de pass. Ntegiannis geeft een hoge lob. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ... Gervasi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 6:0

37e minuut.
Ntegiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak rent richting de bal. Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benazzato de bal. Benazzato schiet op doel. Gervasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ntegiannis geeft een lange en hoge pass. Pianu rent richting de bal. Boissier onderschept slim de pass. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Golec passt de bal in één keer door. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis met een sublieme pass. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 7:0

44e minuut.
Merzari geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Benazzato de bal onder controle te krijgen. Golec probeert naar een medespeler te passen. Patriak rent richting de bal. Patriak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Benazzato rent richting de bal. Benazzato schiet op doel. Gervasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 20%, Salah perchè ti amo 80%.
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 8:0

47e minuut.
Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak is nu in balbezit. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ariatti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak geeft de bal voor. Daar is Jachymiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Gervasi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 9:0

50e minuut.
Patriak passt de bal in één keer door. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato passt de bal zonder na te denken. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Benazzato rent richting de bal. Benazzato passt de bal zonder na te denken. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Gervasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 10:0

54e minuut.
Ballabio heeft problemen om de bal te vangen. Patriak is nu in balbezit. Patriak speelt de bal door. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 11:0

60e minuut.
Ariatti geeft de bal voor. Inworp. Ntegiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel. Gervasi bokst de bal weg.

65e minuut.
Ntegiannis speelt de bal door. Daar is Jachymiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymiak passt de bal zonder na te denken. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 12:0

67e minuut.
Bussola geeft de bal voor. Jachymiak kopt de bal weg. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 13:0

69e minuut.
Deo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak onderschept slim de pass. Patriak passt de bal zonder na te denken. Benazzato rent richting de bal. Benazzato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gervasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Deo de bal. Deo geeft een lange en hoge pass. Bussola kopt de bal weg. Daar is Boissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boissier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Puccini is nu in balbezit. Puccini geeft een hoge lob. Pes geeft een hoge lob. Daar is Benazzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. Gervasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Gervasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 14:0

77e minuut.
Celia met een sublieme pass. Ballabio heeft problemen om de bal te vangen. Deo rent richting de bal. Benazzato rent richting de bal. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. Gervasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Ntegiannis speelt de bal door. Jachymiak is nu in balbezit. Jachymiak passt de bal in één keer door. Patriak rent richting de bal. Patriak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ntegiannis rent richting de bal. Ntegiannis speelt de bal door. Benazzato rent richting de bal. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Gervasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 15:0

88e minuut.
Ntegiannis is nu in balbezit. Patriak is nu in balbezit. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Patriak passt de bal met de wreef. Daar is Jachymiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 24%, Salah perchè ti amo 76%.
Sempre Orzo - Salah perchè ti amo 15:0