Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:36
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.020
  • Stadion: A R C Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2693
A R C Desert Garden Help
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tango speelt de bal door. Cortecci is nu in balbezit. Cortecci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laria de bal onder controle te krijgen. Delli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A R C - Desert Garden Help 0:1

22e minuut.
De Lello met een snelle inworp. Pileci is nu in balbezit. Rinoldi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rinoldi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is La Nave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Lello bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lello geeft de bal voor. Giaveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaveri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rinoldi rent richting de bal. Rinoldi passt de bal in één keer door. Taormina speelt de bal door. Baudi is nu in balbezit. Baudi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taormina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Chiaffarata de bal. Baudi is nu in balbezit. Baudi draait met de bal, schiet en ... Filosini bokst de bal weg.

39e minuut.
Giaveri is nu in balbezit. Cortecci is nu in balbezit. Chiaffarata onderschept slim de pass. Giaveri onderschept slim de pass. Giaveri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A R C - Desert Garden Help 0:2

43e minuut.
Fettolini verovert de bal door een tackle van achteren. Fettolini geeft de bal voor. Cortecci kopt de bal weg. Giaveri is nu in balbezit. Giaveri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A R C 42%, Desert Garden Help 58%.
A R C - Desert Garden Help 0:2

47e minuut.
Pileci is nu in balbezit. Pileci geeft een lange en hoge pass. Laria rent richting de bal. Giaveri verovert de bal door een tackle van achteren. Giaveri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rinoldi rent richting de bal. Cortecci verovert de bal door een tackle van achteren. Cortecci passt de bal met de wreef. Pileci is nu in balbezit. Pileci geeft de bal voor. Delli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Alemanni speelt de bal door. Taormina bereikt de bal nog maar net als eerste. Taormina passt de bal in één keer door. Baudi rent richting de bal. Baudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A R C - Desert Garden Help 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A R C 56%, Desert Garden Help 44%.
A R C - Desert Garden Help 1:2