Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lanciano fc Dinamo Targu Ocna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Franchini is nu in balbezit. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi passt de bal in één keer door. Corrias is nu in balbezit. Corrias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Milesi passt de bal zonder na te denken. Baiocchi rent richting de bal. Cudini verovert de bal door een tackle van achteren. Cudini haalt uit met een fantastische trap. Rondana probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bergnesi rent richting de bal. Milesi onderschept slim de pass. Milesi geeft een lange en hoge pass. Bartolomei rent richting de bal. Bartolomei schiet op doel. Finozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - Dinamo Targu Ocna 1:0

35e minuut.
Cudini rent richting de bal. Rondana verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolomei onderschept slim de pass. Bartolomei draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Taribelli de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanciano fc - Dinamo Targu Ocna 2:0

44e minuut.
Bartolomei heeft problemen om de bal te vangen. Bartolomei geeft de bal voor. Paone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garlate zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanciano fc 34%, Dinamo Targu Ocna 66%.
lanciano fc - Dinamo Targu Ocna 2:0

64e minuut.
Caldera is nu in balbezit. Lattaruli onderschept slim de pass. Lattaruli met een sublieme pass. Corrias rent richting de bal. Corrias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cannale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Barzagli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coldani met een snelle inworp. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Donnini geeft een hoge lob. Paone is nu in balbezit. Cudini begaat een overtreding. Cudini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanciano fc 57%, Dinamo Targu Ocna 43%.
lanciano fc - Dinamo Targu Ocna 2:0