Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoyoyoyo FC as- ponte
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Procida met een snelle inworp. Daar is Musmarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonelli is nu in balbezit. Antonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Procida probeert naar een medespeler te passen. Musmarra rent richting de bal. Musmarra geeft een lange en hoge pass. Marletta is nu in balbezit. Marletta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iacovelli geeft een hoge lob. Civiello speelt de bal door. Klungelig pakt Zulian de bal. Zulian passt de bal met de wreef. Terzaghi probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - as- ponte 1:0

14e minuut.
Zamana kopt de bal weg. Inworp. Pascolla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terzaghi rent richting de bal. Terzaghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lo Surdo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Civiello. Lo Surdo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Procida verovert de bal door een tackle van achteren. Zamprotta rent richting de bal. Zamprotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Civiello geeft een hoge lob. Tessaroli geeft een lange en hoge pass. Civiello kopt de bal weg. Zamprotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamprotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yoyoyoyo FC - as- ponte 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoyoyoyo FC 45%, as- ponte 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yoyoyoyo FC - as- ponte 1:1

51e minuut.
Procida bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudo onderschept slim de pass. Rinaudo met een sublieme pass. Antonelli is nu in balbezit. Antonelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Muggiolu speelt de bal door. Zamana geeft de bal voor. Procida is nu in balbezit. Zamprotta verovert de bal door een tackle van achteren. Zamprotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Iacovelli onderschept slim de pass. Iacovelli passt de bal met de wreef. Tavernini is nu in balbezit. Tavernini geeft de bal voor. Marletta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzaghi onderschept slim de pass. Terzaghi passt de bal in één keer door. Marletta is nu in balbezit. Marletta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Balli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Sciorto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rinaudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Antonelli de bal. Antonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoyoyoyo FC 69%, as- ponte 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yoyoyoyo FC - as- ponte 1:1