Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mariglianese Dinamo Targu Ocna
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Paone rent richting de bal. Ansolini onderschept slim de pass. Ansolini passt de bal met de wreef. Ajala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariglianese - Dinamo Targu Ocna 1:0

16e minuut.
Inworp. Farronato met een snelle inworp. Ansolini rent richting de bal. Ansolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariglianese - Dinamo Targu Ocna 2:0

21e minuut.
Corrias is nu in balbezit. Faccio is nu in balbezit. Corrias onderschept slim de pass. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Faccio probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco speelt de bal door. Ajala rent richting de bal. Ajala draait met de bal, schiet en ... Finozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tarenzi geeft een lange en hoge pass. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco speelt de bal door. Ajala is nu in balbezit. Ajala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarenzi geeft een lange en hoge pass. Corrias heeft problemen om de bal te vangen. Grechi rent richting de bal. Corrias verovert de bal door een tackle van achteren. Corrias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ajala is nu in balbezit. Lattaruli verovert de bal door een tackle van achteren. Ansolini is nu in balbezit. Ajala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rondana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Farronato met de inworp. Klungelig pakt Ansolini de bal. Ansolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariglianese 42%, Dinamo Targu Ocna 58%.
Mariglianese - Dinamo Targu Ocna 2:0

47e minuut.
Paone is nu in balbezit. Ansolini onderschept slim de pass. Ansolini met een sublieme pass. Ajala rent richting de bal. Ajala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mariglianese - Dinamo Targu Ocna 3:0

72e minuut.
Baiocchi passt de bal in één keer door. Brioschi is nu in balbezit. Ubriaco begaat een overtreding. Ubriaco krijgt een gele kaart. Brioschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brioschi kan niet meer verder spelen. Basciani komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Bergnesi de bal. Grechi verovert de bal door een tackle van achteren. Grechi speelt de bal door. Corrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mariglianese - Dinamo Targu Ocna 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mariglianese 39%, Dinamo Targu Ocna 61%.
Mariglianese - Dinamo Targu Ocna 3:1