Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yoyoyoyo FC Superba
Normal Tactiek romboprofev
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Sciorto rent richting de bal. Procida speelt de bal door. Busco geeft een lange en hoge pass. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Follini is nu in balbezit. Follini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:1

5e minuut.
Marletta is nu in balbezit. Follini onderschept slim de pass. Follini geeft een hoge lob. Rolco rent richting de bal. Rolco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fiorelli onderschept slim de pass. Fiorelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Capaccioli de bal. Follini is nu in balbezit. Follini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:2

19e minuut.
Pascolla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Busco de bal onder controle te krijgen. Sciancalepore speelt de bal door. Follini is nu in balbezit. Follini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:3

25e minuut.
Tavernini speelt de bal door. Fiorelli heeft problemen om de bal te vangen. Fiorelli passt de bal zonder na te denken. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco schiet op doel. Seregni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:4

31e minuut.
Busco is nu in balbezit. Busco geeft een hoge lob. Rolco rent richting de bal. Rolco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:5

31e minuut.
Daar is Marchesotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchesotti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fiorelli met een snelle inworp. Follini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Busco rent richting de bal. Busco probeert naar een medespeler te passen. Follini probeert naar een medespeler te passen. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... Seregni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sciorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco onderschept slim de pass. Rolco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sciancalepore kopt de bal weg. Marletta heeft problemen om de bal te vangen. Busco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Capaccioli de bal. Capaccioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:6

39e minuut.
Sciancalepore rent richting de bal. Rolco rent richting de bal. Rolco passt de bal in één keer door. Follini rent richting de bal. Follini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:7

40e minuut.
Rolco passt de bal zonder na te denken. Marchesotti met een sublieme pass. Follini bereikt de bal nog maar net als eerste. Follini draait met de bal, schiet en ... Rolco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marletta is nu in balbezit. Busco onderschept slim de pass. Busco met een sublieme pass. Daar is Rolco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolco haalt uit met een fantastische trap. Seregni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoyoyoyo FC 77%, Superba 23%.
yoyoyoyo FC - Superba 0:7

47e minuut.
Civiello rent richting de bal. Follini onderschept slim de pass. Follini probeert naar een medespeler te passen. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Fiorelli kopt de bal weg. Capaccioli controleert de bal met de borst. Capaccioli speelt de bal door. Follini is nu in balbezit. Follini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fiorelli geeft de bal voor. Daar is Sciorto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolco rent richting de bal. Rolco schiet op doel. Seregni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:8

58e minuut.
Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli passt de bal met de wreef. Musmarra is nu in balbezit. Follini onderschept slim de pass. Follini schiet op doel. Seregni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Melinc geeft een lange en hoge pass. Follini kopt de bal weg. Rolco rent richting de bal. Rolco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:9

70e minuut.
Busco onderschept slim de pass. Busco probeert naar een medespeler te passen. Follini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Rolco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Follini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco met een sublieme pass. Klungelig pakt Sciancalepore de bal. Sciancalepore geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli passt de bal zonder na te denken. Follini rent richting de bal. Follini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yoyoyoyo FC - Superba 0:10

74e minuut.
Capaccioli passt de bal met de wreef. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco passt de bal in één keer door. Follini is nu in balbezit. Follini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Follini rent richting de bal. Follini speelt de bal door. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sciancalepore speelt de bal door. Daar is Capaccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capaccioli passt de bal in één keer door. Follini rent richting de bal. Follini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yoyoyoyo FC 77%, Superba 23%.
yoyoyoyo FC - Superba 0:10