Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Matino Super Tuscan
343 Tactiek pulp
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten good
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Civetta passt de bal zonder na te denken. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti speelt de bal door. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:1

7e minuut.
Hedegaard onderschept slim de pass. Brendolini speelt de bal door. Colasanti rent richting de bal. Colasanti schiet op doel. Fangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balla geeft de bal voor. Colasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colasanti geeft een hoge lob. Hedegaard maakt een snoekduik en kopt de bal. Fangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pilotti controleert de bal met de borst. Chiochia onderschept slim de pass. Arnao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arnao krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Colasanti verovert de bal door een tackle van achteren. Colasanti passt de bal met de wreef. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:2

23e minuut.
Brendolini kopt de bal weg. Hedegaard is nu in balbezit. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Hedegaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hedegaard rent richting de bal. Fangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:3

28e minuut.
Civetta geeft de bal voor. Arnao kopt de bal weg. Chiochia rent richting de bal. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arnao rent richting de bal. Hedegaard onderschept slim de pass. Hedegaard passt de bal met de wreef. Colasanti rent richting de bal. Colasanti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fangi trapt de bal weg van het doel. Balla kopt de bal weg. Daar is Hedegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:4

33e minuut.
Brendolini met een sublieme pass. Colasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilio draait met de bal, schiet en ... Fangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Arnao geeft een hoge lob. Balla rent richting de bal. Balla speelt de bal door. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Balla kopt de bal weg. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard passt de bal in één keer door. Colasanti heeft problemen om de bal te vangen. Colasanti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:5

37e minuut.
Balla bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hedegaard de bal. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:6

40e minuut.
Civetta rent richting de bal. Brendolini speelt de bal door. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Matino 86%, Super Tuscan 14%.
Virtus Matino - Super Tuscan 0:7

46e minuut.
Schitelea rent richting de bal. Balla met een sublieme pass. Chiochia probeert naar een medespeler te passen. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Arnao geeft de bal voor. Sartor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślifirczyk met een sublieme pass. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gualberti is nu in balbezit. Balla onderschept slim de pass. Balla passt de bal zonder na te denken. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:8

56e minuut.
Balla probeert naar een medespeler te passen. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard passt de bal met de wreef. Colasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colasanti draait met de bal, schiet en ... Fangi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiochia zal de hoekschop nemen. Hedegaard krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Zilio probeert naar een medespeler te passen. Colasanti heeft problemen om de bal te vangen. Brendolini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hedegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:9

60e minuut.
Daar is Brendolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balla met een sublieme pass. Hedegaard speelt de bal door. Colasanti rent richting de bal. Colasanti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Civetta speelt de bal door. Zilio met een sublieme pass. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti haalt uit met een fantastische trap. Fangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Fangi trapt de bal weg van het doel. Balla met een sublieme pass. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi bokst de bal weg.

66e minuut.
Pejčić kopt de bal weg. Gualberti heeft problemen om de bal te vangen. Balla speelt de bal door. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fangi met een harde bal richting middenveld. Daar is Brendolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendolini geeft een hoge lob. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Brendolini verovert de bal door een tackle van achteren. Brendolini met een sublieme pass. Balla speelt de bal door. Daar is Hedegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:10

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fangi trapt de bal weg van het doel. Civetta kopt de bal weg. Colasanti rent richting de bal. Colasanti schiet op doel. Fangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hedegaard kan de bal niet met de borst controleren. Hedegaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:11

75e minuut.
Pizzocchi rent richting de bal. Chiochia onderschept slim de pass. Chiochia passt de bal met de wreef. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Balla rent richting de bal. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard passt de bal met de wreef. Colasanti is nu in balbezit. Colasanti draait met de bal, schiet en ... Fangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fangi trapt de bal weg van het doel. Balla kopt de bal weg. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:12

84e minuut.
Gualberti passt de bal met de wreef. Chiochia speelt de bal door. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:13

87e minuut.
Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ... Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Hedegaard rent richting de bal. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi bokst de bal weg.

89e minuut.
Chiochia passt de bal in één keer door. Brendolini probeert naar een medespeler te passen. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard draait met de bal, schiet en ... Fangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Matino - Super Tuscan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Matino 88%, Super Tuscan 12%.
Virtus Matino - Super Tuscan 0:14