Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sempre Orzo Mariglianese
4-3-3 OFF+ALA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 18.1
formidable Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Lamatrice met een sublieme pass. Klungelig pakt Pes de bal. Pes probeert naar een medespeler te passen. Benazzato rent richting de bal. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Faccio controleert de bal met de borst. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco probeert naar een medespeler te passen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Babák is nu in balbezit. Babák geeft een hoge lob. Daar is Raineri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 1:0

7e minuut.
Pes onderschept slim de pass. Pes met een sublieme pass. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco schiet op doel. Chiaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 2:0

7e minuut.
Ajala passt de bal met de wreef. Acone is nu in balbezit. Acone passt de bal zonder na te denken. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Benazzato rent richting de bal. Benazzato passt de bal in één keer door. Faccio heeft problemen om de bal te vangen. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 3:0

15e minuut.
Babák is nu in balbezit. Babák met een sublieme pass. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco schiet op doel. Chiaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chiaini met een harde bal richting middenveld. Babák rent richting de bal. Babák passt de bal met de wreef. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Chiaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Grechi de bal. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco passt de bal in één keer door. Pes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pes geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 5:0

26e minuut.
Grechi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... Chiaini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pes verovert de bal door een tackle van achteren. Pes geeft een lange en hoge pass. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... Chiaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 6:0

32e minuut.
Maiorano met een sublieme pass. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Faccio begaat een overtreding. Faccio krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Taggiasco de bal. Benazzato rent richting de bal. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. Guarnerio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 7:0

34e minuut.
Pes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babák de bal. Babák met een sublieme pass. Benazzato rent richting de bal. Benazzato schiet op doel. Chiaini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 8:0

36e minuut.
Babák probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco rent richting de bal. Taggiasco passt de bal in één keer door. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ubriaco is nu in balbezit. Pes onderschept slim de pass. Pes speelt de bal door. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 9:0

40e minuut.
Taggiasco is nu in balbezit. Benazzato is nu in balbezit. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guarnerio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Benazzato de bal. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lamatrice controleert de bal met de borst. Lamatrice passt de bal met de wreef. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Chiaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 10:0

45e minuut.
Klungelig pakt Pes de bal. Lamatrice rent richting de bal. Babák speelt de bal door. Benazzato rent richting de bal. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 20%, Mariglianese 80%.
Sempre Orzo - Mariglianese 10:0

48e minuut.
Babák probeert naar een medespeler te passen. Taggiasco is nu in balbezit. Guarnerio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taggiasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Taggiasco neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chiaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 11:0

49e minuut.
Maiorano verovert de bal door een tackle van achteren. Maiorano geeft een lange en hoge pass. Benazzato geeft de bal voor. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 12:0

51e minuut.
Pes verovert de bal door een tackle van achteren. Pes met een sublieme pass. Taggiasco heeft problemen om de bal te vangen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Chiaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco schiet op doel. Chiaini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 13:0

53e minuut.
Pes met een sublieme pass. Taggiasco is nu in balbezit. Benazzato rent richting de bal. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 14:0

56e minuut.
Ntegiannis met een sublieme pass. Raineri is nu in balbezit. Taggiasco verovert de bal door een tackle van achteren. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato haalt uit met een fantastische trap. Chiaini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Chiaini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 15:0

59e minuut.
Taggiasco probeert de bal met de borst te controleren. Raineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco verovert de bal door een tackle van achteren. Taggiasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 16:0

63e minuut.
Chiaini trapt de bal weg van het doel. Babák kopt de bal weg. Klungelig pakt Benazzato de bal. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Raineri geeft een hoge lob. Ntegiannis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ntegiannis geeft een hoge lob. Pes is nu in balbezit. Pes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pes geeft de bal voor. Klungelig pakt Raineri de bal. Benazzato rent richting de bal. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 17:0

69e minuut.
Guarnerio geeft een lange en hoge pass. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis geeft een hoge lob. Benazzato rent richting de bal. Benazzato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ubriaco rent richting de bal. Pes onderschept slim de pass. Pes passt de bal met de wreef. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 18:0

71e minuut.
Pes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guarnerio de bal. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ... Chiaini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 19:0

76e minuut.
Babák met de inworp. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato geeft een hoge lob. Taggiasco is nu in balbezit. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Ntegiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntegiannis geeft de bal voor. Daar is Raineri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Mariglianese 20:0

80e minuut.
Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice passt de bal met de wreef. Babák speelt de bal door. Benazzato is nu in balbezit. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lamatrice passt de bal met de wreef. Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis speelt de bal door. Taggiasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Taggiasco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiaini bokst de bal weg.

89e minuut.
Ntegiannis heeft problemen om de bal te vangen. Babák rent richting de bal. Babák passt de bal in één keer door. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Babák passt de bal in één keer door. Grechi heeft problemen om de bal te vangen. Taggiasco is nu in balbezit. Benazzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Benazzato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 22%, Mariglianese 78%.
Sempre Orzo - Mariglianese 20:0