Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Livorno Calcio 1915 Cilentana
Normal Tactiek 433
36% Balbezit 64%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 47.9
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. James geeft de bal voor. Latufara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:1

4e minuut.
Plozner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paviglianiti probeert naar een medespeler te passen. Brancalion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:2

16e minuut.
Penaldo probeert naar een medespeler te passen. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Padovan geeft de bal voor. Inworp. Penaldo met de inworp. de Bakker rent richting de bal. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Latufara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:3

21e minuut.
James met een sublieme pass. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker passt de bal met de wreef. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
James geeft een lange en hoge pass. de Bakker is nu in balbezit. Zengin rent richting de bal. Zengin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Fajdowicz met een sublieme pass. Zengin rent richting de bal. Plozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Zengin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Carciola speelt de bal door. Demuth rent richting de bal. Demuth geeft de bal voor. Zengin krijgt zijn hoofd ertegen. Latufara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:4

28e minuut.
Sammaritano rent richting de bal. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James passt de bal in één keer door. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Demuth met een sublieme pass. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker passt de bal in één keer door. Zengin heeft problemen om de bal te vangen. Zengin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Latufara trapt de bal weg van het doel. Fajdowicz kopt de bal weg. Zengin kan de bal niet met de borst controleren. Zengin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zengin de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plozner de bal onder controle te krijgen. Latufara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:5

38e minuut.
Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Demuth rent richting de bal. Demuth geeft een hoge lob. Zengin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:6

42e minuut.
Demuth geeft een hoge lob. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker passt de bal met de wreef. Zengin is nu in balbezit. Zengin schiet op doel. Latufara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Penaldo met de inworp. de Bakker rent richting de bal. de Bakker geeft de bal voor. Klungelig pakt James de bal. James draait met de bal, schiet en ... Latufara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:7

45e minuut.
Zengin is nu in balbezit. Zengin passt de bal zonder na te denken. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker schiet op doel. Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno Calcio 1915 80%, Cilentana 20%.
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:8

47e minuut.
Cederiks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penaldo rent richting de bal. Penaldo passt de bal met de wreef. Zengin is nu in balbezit. Zengin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:9

48e minuut.
Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo is nu in balbezit. Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. James is nu in balbezit. James draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin passt de bal met de wreef. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Juhani geeft een hoge lob. de Bakker kopt de bal weg. Daar is Padovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:10

63e minuut.
Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Zengin is nu in balbezit. Zengin speelt de bal door. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:11

64e minuut.
Pomponi speelt de bal door. Bombarda heeft problemen om de bal te vangen. Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Zengin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Carciola verovert de bal door een tackle van achteren. Carciola geeft de bal voor. Zengin kopt de bal weg. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:12

80e minuut.
Latufara probeert naar een medespeler te passen. Hobai kopt de bal weg. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth geeft de bal voor. Zengin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:13

83e minuut.
Juhani kopt de bal weg. Demuth probeert de bal aan de voet te houden. Demuth geeft de bal voor. Zengin krijgt zijn hoofd ertegen. Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:14

89e minuut.
Penaldo is nu in balbezit. Penaldo geeft een lange en hoge pass. Fajdowicz kopt de bal weg. Penaldo rent richting de bal. Penaldo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
James onderschept slim de pass. Zengin rent richting de bal. Zengin passt de bal met de wreef. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ... Paal! de Bakker is nu in balbezit. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno Calcio 1915 72%, Cilentana 28%.
Livorno Calcio 1915 - Cilentana 0:15