Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultimi Romantici Livorno Calcio 1915
sky road Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.8 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev passt de bal zonder na te denken. Pomponi heeft problemen om de bal te vangen. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Toye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tocev is nu in balbezit. Domján is nu in balbezit. Domján passt de bal zonder na te denken. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap. Latufara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 1:0

13e minuut.
Pomponi rent richting de bal. Baniera onderschept slim de pass. Walgraeve geeft een hoge lob. Tocev probeert de bal met de borst te controleren. Tocev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap. Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 2:0

17e minuut.
Daar is Tocev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domján met een sublieme pass. Toye is nu in balbezit. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Randazzo is nu in balbezit. Domján onderschept slim de pass. Domján met een sublieme pass. Toye is nu in balbezit. Toye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 3:0

21e minuut.
Cristache passt de bal in één keer door. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve speelt de bal door. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Latufara trapt de bal weg. Sammaritano kopt de bal weg. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Walgraeve speelt de bal door. Randazzo probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walgraeve met de inworp. Domján geeft de bal voor. Latufara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Cristache kopt de bal weg. Domján is nu in balbezit. Domján passt de bal met de wreef. Tocev rent richting de bal. Tocev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 4:0

26e minuut.
Daar is Sammaritano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toye is nu in balbezit. Toye geeft een lange en hoge pass. Tocev springt en kopt de bal. Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 5:0

31e minuut.
Toye met een sublieme pass. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Domján geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toye de bal. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walgraeve zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Toye de bal. Toye draait met de bal, schiet en ... Padovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 6:0

38e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve speelt de bal door. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev is nu in balbezit. Tocev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 7:0

38e minuut.
Pomponi met een sublieme pass. Klungelig pakt Bombarda de bal. Tocev is nu in balbezit. Tocev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 8:0

41e minuut.
Cristache rent richting de bal. Cristache geeft een lange en hoge pass. Toye kopt de bal weg. Klungelig pakt Tocev de bal. Tocev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 17%, Livorno Calcio 1915 83%.
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 9:0

46e minuut.
Sammaritano geeft de bal voor. Inworp. Walgraeve met een snelle inworp. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Padovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tocev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Padovan ... Strafschop! Tocev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tocev neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 10:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walgraeve met een snelle inworp. Domján geeft een lange en hoge pass. Tocev maakt een snoekduik en kopt de bal. Padovan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Latufara trapt de bal weg. Walgraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Toye is nu in balbezit. Toye draait met de bal, schiet en ... Latufara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 11:0

53e minuut.
Toye onderschept slim de pass. Toye geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plozner de bal. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sammaritano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svjetlanović met de inworp. Walgraeve heeft problemen om de bal te vangen. Walgraeve geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve onderschept slim de pass. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Toye is nu in balbezit. Toye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toye rent richting de bal. Toye draait met de bal, schiet en ... Latufara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel. Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev geeft de bal voor. Toye heeft problemen om de bal te vangen. Toye haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Plozner de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walgraeve neemt de hoekschop. Tocev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 12:0

63e minuut.
Domján kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cristache de bal onder controle te krijgen. Dikariev met een sublieme pass. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domján geeft een hoge lob. Tocev krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Plozner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Walgraeve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toye controleert de bal met de borst. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Padovan de bal onder controle te krijgen. Latufara bokst de bal weg.

67e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. Randazzo heeft problemen om de bal te vangen. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev draait met de bal, schiet en ... Latufara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 13:0

68e minuut.
Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev passt de bal in één keer door. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye draait met de bal, schiet en ... Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 14:0

70e minuut.
Sammaritano bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve onderschept slim de pass. Walgraeve speelt de bal door. Tocev is nu in balbezit. Tocev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Baniera passt de bal met de wreef. Domján met een sublieme pass. Padovan probeert naar een medespeler te passen. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 15:0

75e minuut.
Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev rent richting de bal. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye haalt uit met een fantastische trap. Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve geeft de bal voor. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel. Latufara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 16:0

80e minuut.
Brancalion geeft een hoge lob. Inworp. Cristache met een snelle inworp. Domján geeft een lange en hoge pass. Toye is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Toye is nu in balbezit. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 17:0

81e minuut.
Brancalion bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye verovert de bal door een tackle van achteren. Tocev rent richting de bal. Toye rent richting de bal. Toye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 18:0

83e minuut.
Helgason probeert naar een medespeler te passen. Randazzo is nu in balbezit. Walgraeve geeft een lange en hoge pass. Tocev is nu in balbezit. Tocev draait met de bal, schiet en ... Latufara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bombarda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristache geeft de bal voor. Tocev rent richting de bal. Tocev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultimi Romantici 16%, Livorno Calcio 1915 84%.
Ultimi Romantici - Livorno Calcio 1915 18:0