Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Wolves Football Melito
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Sargentelli passt de bal zonder na te denken. Ipavic rent richting de bal. Ipavic geeft een lange en hoge pass. Gonella is nu in balbezit. Gonella geeft de bal voor. Ferretti Rigati bokst de bal weg.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berlinghieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sargentelli speelt de bal door. Boscarelli is nu in balbezit. Boscarelli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
La speelt de bal door. Baldin rent richting de bal. Gonella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sottura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cinori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Wolves 54%, Football Melito 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Wolves - Football Melito 0:0

47e minuut.
Gonella geeft een hoge lob. Berlinghieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipavic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipavic krijgt een gele kaart. Berlinghieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonella met een snel genomen vrije trap. Cassinelli rent richting de bal. Cassinelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ipavic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berlinghieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pancaldi rent richting de bal. Pancaldi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Klungelig pakt Dalkia de bal. Cassinelli is nu in balbezit. Pancaldi is nu in balbezit. Cassinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassinelli schiet op doel. Ferretti Rigati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dalkia passt de bal zonder na te denken. Santoni is nu in balbezit. Eleuteri is nu in balbezit. Eleuteri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Crisanto de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Sargentelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pancaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancaldi geeft een hoge lob. Vuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuc geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Wolves 55%, Football Melito 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Wolves - Football Melito 0:0