Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc scampia Onassela
Normal Tactiek 2vs2
50% Balbezit 50%
15% Spel op eigen helft 85%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 27.6
hopeless Schieten poor
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Fazari de bal. Brugnola speelt de bal door. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... Paesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Onassela 1:0

23e minuut.
Fazari rent richting de bal. Fazari passt de bal zonder na te denken. Raffaldi speelt de bal door. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Fazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazari passt de bal met de wreef. Bondioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondioli haalt uit met een fantastische trap. Paesan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Onassela 2:0

33e minuut.
Ritorto is nu in balbezit. Ritorto passt de bal in één keer door. Sbaraglia is nu in balbezit. Sbaraglia haalt uit met een fantastische trap. Paesan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc scampia 11%, Onassela 89%.
fc scampia - Onassela 2:0

49e minuut.
Ritorto met de inworp. Fazari rent richting de bal. Fazari probeert naar een medespeler te passen. Bondioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Onassela 3:0

75e minuut.
Bonforti is nu in balbezit. Bonforti speelt de bal door. Fazari is nu in balbezit. Fazari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Onassela 4:0

78e minuut.
Raffaldi is nu in balbezit. Raffaldi passt de bal in één keer door. Sbaraglia heeft problemen om de bal te vangen. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Onassela 5:0

81e minuut.
Fazari rent richting de bal. Fazari met een sublieme pass. Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaraglia draait met de bal, schiet en ... Paesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc scampia - Onassela 6:0

89e minuut.
Sbaraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica onderschept slim de pass. Woźnica met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ritorto zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc scampia 19%, Onassela 81%.
fc scampia - Onassela 6:0