Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Wolves Cilentana
424 Tactiek 433
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Preatoni passt de bal in één keer door. Zengin is nu in balbezit. Zengin passt de bal zonder na te denken. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Fajdowicz kopt de bal weg. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici probeert naar een medespeler te passen. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:1

5e minuut.
Speziga bereikt de bal nog maar net als eerste. Platero verovert de bal door een tackle van achteren. Platero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert de Bakker de bal onder controle te krijgen. Zengin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferretti Rigati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:2

7e minuut.
Aspholm onderschept slim de pass. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz passt de bal zonder na te denken. de Bakker rent richting de bal. de Bakker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ferretti Rigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:3

8e minuut.
Speziga kan de bal niet met de borst controleren. Aspholm verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm passt de bal met de wreef. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Orlandini met een harde bal richting middenveld. Dalkia kopt de bal weg. Speziga met een sublieme pass. Santoni is nu in balbezit. Santoni schiet op doel. Mariluan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Zengin passt de bal zonder na te denken. Juhani heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Eleuteri zijn tegenspeler op de grond. Juhani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Juhani kan niet meer verder spelen. Błażej komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Platero onderschept slim de pass. Platero speelt de bal door. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:4

19e minuut.
Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin passt de bal in één keer door. Aspholm rent richting de bal. Aspholm schiet op doel. Na een snelle pass probeert La de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
La geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cederiks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Bakker rent richting de bal. de Bakker geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal zonder na te denken. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fajdowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aspholm de bal. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz passt de bal in één keer door. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zengin de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:5

26e minuut.
Ipavic rent richting de bal. Aspholm verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm speelt de bal door. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:6

27e minuut.
Eleuteri probeert naar een medespeler te passen. Fulici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zengin de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth is nu in balbezit. Demuth passt de bal met de wreef. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:7

33e minuut.
Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Zengin speelt de bal door. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Ferretti Rigati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:8

34e minuut.
Fulici geeft een lange en hoge pass. Inworp. Platero met een snelle inworp. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Platero passt de bal zonder na te denken. de Bakker rent richting de bal. de Bakker passt de bal met de wreef. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:9

39e minuut.
Zengin probeert de bal met de borst te controleren. de Bakker rent richting de bal. de Bakker passt de bal in één keer door. Aspholm heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
La bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm rent richting de bal. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:10

42e minuut.
Fulici speelt de bal door. Speziga rent richting de bal. Speziga geeft de bal voor. Santoni rent richting de bal. Santoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Wolves 79%, Cilentana 21%.
Royal Wolves - Cilentana 0:10

46e minuut.
Dalkia is nu in balbezit. Dalkia speelt de bal door. Speziga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin onderschept slim de pass. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin geeft de bal voor. Klungelig pakt Orlandini de bal. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Ferretti Rigati bokst de bal weg.

49e minuut.
Aspholm rent richting de bal. Aspholm speelt de bal door. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:11

51e minuut.
de Bakker is nu in balbezit. de Bakker passt de bal met de wreef. Zengin is nu in balbezit. Zengin schiet op doel. Ferretti Rigati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:12

53e minuut.
Dalkia controleert de bal met de borst. Fajdowicz geeft een hoge lob. Fulici probeert naar een medespeler te passen. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap. Ferretti Rigati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. La is nu in balbezit. Paal!

57e minuut.
de Bakker rent richting de bal. de Bakker speelt de bal door. Zengin is nu in balbezit. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:13

62e minuut.
La bereikt de bal nog maar net als eerste. La geeft een lange en hoge pass. Platero kopt de bal weg. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin is nu in balbezit. Zengin passt de bal in één keer door. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:14

66e minuut.
Demuth geeft een lange en hoge pass. Platero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulici. Fulici krijgt een gele kaart. Platero raakt geblesseerd tijdens het duel. Fajdowicz met een snel genomen vrije trap. Ferretti Rigati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Platero rent richting de bal. Platero passt de bal zonder na te denken. Aspholm rent richting de bal. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aspholm de bal. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Ferretti Rigati bokst de bal weg.

73e minuut.
Platero is nu in balbezit. Platero geeft een lange en hoge pass. Aspholm heeft problemen om de bal te vangen. Zengin rent richting de bal. Zengin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aspholm is nu in balbezit. Aspholm geeft een lange en hoge pass. de Bakker kan de bal niet met de borst controleren. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Wolves - Cilentana 0:15

75e minuut.
Zengin onderschept slim de pass. Zengin passt de bal in één keer door. Platero is nu in balbezit. Daar is de Bakker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bakker geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Eleuteri kopt de bal weg. de Bakker rent richting de bal. de Bakker passt de bal in één keer door. Zengin rent richting de bal. Zengin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dalkia heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fajdowicz geeft de bal voor. Daar is Orlandini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zengin rent richting de bal. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Bakker rent richting de bal. de Bakker geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Eleuteri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz met een sublieme pass. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Ferretti Rigati met een harde bal richting middenveld. Fajdowicz kopt de bal weg. Zengin rent richting de bal. Zengin draait met de bal, schiet en ... Paal! de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Platero zal de hoekschop nemen. Aspholm maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Platero met een snelle inworp. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker geeft een hoge lob. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
de Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. de Bakker probeert naar een medespeler te passen. Zengin is nu in balbezit. Aspholm rent richting de bal. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Wolves 87%, Cilentana 13%.
Royal Wolves - Cilentana 0:15