Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isotopi Vieste
ufo arr dx Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.8 gemiddelde waardering 16
average Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Armelloni geeft een hoge lob. Daar is Bolatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraglia rent richting de bal. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Budassi controleert de bal met de borst. Olmo is nu in balbezit. Olmo geeft een hoge lob. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ... Lizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Rover geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toribio de bal. Omodei probeert naar een medespeler te passen. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lizza trapt de bal weg van het doel. Castagnelli rent richting de bal. Castagnelli speelt de bal door. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valiante met een sublieme pass. Klungelig pakt Olmo de bal. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Davino is nu in balbezit. Armelloni onderschept slim de pass. Armelloni geeft een lange en hoge pass. Daar is Miraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miraglia neemt de hoekschop. Bolatto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Omodei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraglia is nu in balbezit. Miraglia passt de bal in één keer door. Castagnelli is nu in balbezit. Castagnelli haalt uit met een fantastische trap. Lizza bokst de bal weg.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lizza met een harde bal richting middenveld. Castagnelli kopt de bal weg. Miraglia is nu in balbezit. Miraglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - Vieste 1:0

27e minuut.
Miraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraglia geeft de bal voor. Laita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Olmo kan de bal niet met de borst controleren. Castagnelli rent richting de bal. Castagnelli geeft een hoge lob. Bolatto rent richting de bal. Bolatto draait met de bal, schiet en ... Lizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Omodei verovert de bal door een tackle van achteren. Omodei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraglia is nu in balbezit. Miraglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopi 20%, Vieste 80%.
Isotopi - Vieste 1:0

55e minuut.
Armelloni verovert de bal door een tackle van achteren. Armelloni speelt de bal door. Miraglia speelt de bal door. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - Vieste 2:0

58e minuut.
Laita probeert naar een medespeler te passen. Allamano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castagnelli krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Bolatto heeft problemen om de bal te vangen. Laita met een sublieme pass. Gennai heeft problemen om de bal te vangen. Bolatto rent richting de bal. Bolatto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castagnelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Isotopi - Vieste 3:0

71e minuut.
Laita bereikt de bal nog maar net als eerste. Laita geeft de bal voor. Inworp. Castagnelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miraglia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Castagnelli probeert naar een medespeler te passen. Miraglia rent richting de bal. Miraglia passt de bal in één keer door. Bolatto is nu in balbezit. Bolatto haalt uit met een fantastische trap. Lizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Castagnelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budassi. Castagnelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Castagnelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Laita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miraglia is nu in balbezit. Miraglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isotopi 24%, Vieste 76%.
Isotopi - Vieste 3:0