Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieste Livorno Calcio 1915
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Galvanino heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pomponi. Galvanino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gennai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marinaro rent richting de bal. Marinaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Marinaro is nu in balbezit. Daar is Marinaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinaro passt de bal met de wreef. Galvanino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvanino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mulazzani geeft de bal voor. Galvanino is nu in balbezit. Sammaritano maakt een afschuwelijke overtreding. Sammaritano krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Brancalion speelt de bal door. Daar is Bombarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Mulazzani zijn tegenspeler op de grond. Mulazzani krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Cadore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancalion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brancalion krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gennai onderschept slim de pass. Pomponi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bombarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomponi rent richting de bal. Pomponi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cadore speelt de bal door. Brancalion is nu in balbezit. Brancalion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pomponi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomponi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cadore kopt de bal weg. Toribio rent richting de bal. Toribio geeft een hoge lob. Alagona rent richting de bal. Alagona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieste 53%, Livorno Calcio 1915 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieste - Livorno Calcio 1915 0:0

47e minuut.
Budassi rent richting de bal. Cadore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennai maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gennai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Alagona passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mulazzani de bal. Pomponi is nu in balbezit. Bombarda rent richting de bal. Bombarda draait met de bal, schiet en ... Lizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieste 46%, Livorno Calcio 1915 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieste - Livorno Calcio 1915 0:0