Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilentana Villastellone
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Demuth passt de bal met de wreef. de Bakker rent richting de bal. de Bakker passt de bal zonder na te denken. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Penaldo passt de bal zonder na te denken. James rent richting de bal. James geeft een hoge lob. de Bakker probeert de bal aan de voet te houden. James geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Demuth probeert naar een medespeler te passen. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 1:0

16e minuut.
Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz geeft een lange en hoge pass. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. James onderschept slim de pass. James draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 2:0

20e minuut.
Brunaccio geeft een lange en hoge pass. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth speelt de bal door. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Demuth geeft een hoge lob. Daar is Dignani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bakker rent richting de bal. de Bakker schiet op doel. Randazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 3:0

23e minuut.
Klungelig pakt de Bakker de bal. de Bakker met een sublieme pass. Klungelig pakt James de bal. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 4:0

28e minuut.
Cederiks speelt de bal door. Lama met een sublieme pass. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Manfrin speelt de bal door. James rent richting de bal. James probeert naar een medespeler te passen. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 5:0

32e minuut.
Mammella geeft de bal voor. Inworp. Lama met een snelle inworp. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Guarnerio heeft problemen om de bal te vangen. James verovert de bal door een tackle van achteren. James probeert naar een medespeler te passen. de Bakker rent richting de bal. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Randazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
James is nu in balbezit. James passt de bal in één keer door. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 6:0

39e minuut.
Galeone verovert de bal door een tackle van achteren. Penaldo probeert naar een medespeler te passen. de Bakker is nu in balbezit. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. Randazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dignani rent richting de bal. Dignani speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Fajdowicz de bal onder controle te krijgen. de Bakker rent richting de bal. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Randazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 22%, Villastellone 78%.
Cilentana - Villastellone 7:0

48e minuut.
Cederiks probeert naar een medespeler te passen. James rent richting de bal. James passt de bal in één keer door. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Manfrin met een sublieme pass. Lama is nu in balbezit. Lama passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fajdowicz de bal. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 8:0

50e minuut.
Mammella heeft problemen om de bal te vangen. Mammella met een sublieme pass. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker onderschept slim de pass. de Bakker draait met de bal, schiet en ... Randazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demuth zal de hoekschop nemen. Fajdowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
de Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. de Bakker passt de bal in één keer door. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz schiet op doel. Randazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 9:0

61e minuut.
Randazzo met een sublieme pass. James kopt de bal weg. Daar is Brunaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Lama met een sublieme pass. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz passt de bal met de wreef. de Bakker rent richting de bal. de Bakker draait met de bal, schiet en ... Randazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Penaldo passt de bal met de wreef. Demuth geeft de bal voor. Dignani heeft problemen om de bal te vangen. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Klungelig pakt Lama de bal. Lama probeert naar een medespeler te passen. de Bakker rent richting de bal. Fajdowicz rent richting de bal. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 10:0

70e minuut.
de Bakker onderschept slim de pass. Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker verovert de bal door een tackle van achteren. de Bakker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 11:0

73e minuut.
Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth geeft een lange en hoge pass. Daar is Brunaccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 12:0

77e minuut.
Galeone geeft een hoge lob. Brunaccio kan de bal niet met de borst controleren. de Bakker rent richting de bal. Klungelig pakt James de bal. James haalt uit met een fantastische trap. Randazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. James rent richting de bal. James draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 13:0

82e minuut.
de Bakker passt de bal zonder na te denken. James rent richting de bal. James passt de bal met de wreef. Fajdowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Brunaccio de bal. de Bakker rent richting de bal. de Bakker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 14:0

86e minuut.
Vecchia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cederiks speelt de bal door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap. Randazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Villastellone 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 23%, Villastellone 77%.
Cilentana - Villastellone 15:0