Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cilentana Vieste
433 Tactiek Attack
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen hopeless


2e minuut.
Mulazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm verovert de bal door een tackle van achteren. Aspholm passt de bal zonder na te denken. James rent richting de bal. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 1:0

6e minuut.
Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon passt de bal in één keer door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sarmiento rent richting de bal. Fernández Sarmiento met een sublieme pass. James is nu in balbezit. James schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth draait met de bal, schiet en ... Reggiardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cederiks geeft een hoge lob. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James passt de bal in één keer door. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
James is nu in balbezit. Aspholm is nu in balbezit. James rent richting de bal. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. James rent richting de bal. De bal raakt de paal. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 2:0

18e minuut.
Daar is Platero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platero probeert naar een medespeler te passen. James is nu in balbezit. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 3:0

19e minuut.
Galvanino speelt de bal door. Budassi heeft problemen om de bal te vangen. James onderschept slim de pass. James haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lizza probeert wanhopig de bal te grijpen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap. Lizza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
James probeert naar een medespeler te passen. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Reggiardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gennai rent richting de bal. Demuth onderschept slim de pass. Demuth speelt de bal door. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. Lizza bokst de bal weg. Demuth is nu in balbezit. Demuth draait met de bal, schiet en ... Lizza bokst de bal weg. Klungelig pakt James de bal. James draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salomon met een sublieme pass. Platero bereikt de bal nog maar net als eerste. Platero passt de bal zonder na te denken. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 4:0

33e minuut.
Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Budassi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salomon raakt geblesseerd tijdens het duel. Salomon met een snel genomen vrije trap. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gennai rent richting de bal. James onderschept slim de pass. James schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fernández Sarmiento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demuth is nu in balbezit. Demuth geeft een lange en hoge pass. James springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 5:0

39e minuut.
Fernández Sarmiento rent richting de bal. Fernández Sarmiento geeft de bal voor. James heeft problemen om de bal te vangen. James draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 6:0

41e minuut.
Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal met de wreef. James is nu in balbezit. James draait met de bal, schiet en ... Lizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 7:0

42e minuut.
James onderschept slim de pass. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reggiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. James onderschept slim de pass. James schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fernández Sarmiento met een snelle inworp. Gennai rent richting de bal. Demuth verovert de bal door een tackle van achteren. Demuth geeft een hoge lob. James krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 15%, Vieste 85%.
Cilentana - Vieste 7:0

48e minuut.
Salomon kopt de bal weg. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Demuth passt de bal in één keer door. Fernández Sarmiento rent richting de bal. Fernández Sarmiento geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulazzani is nu in balbezit. James onderschept slim de pass. James schiet op doel. Lizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 8:0

55e minuut.
Galeone geeft een lange en hoge pass. James kopt de bal weg. Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm rent richting de bal. Aspholm draait met de bal, schiet en ... Paal! Lizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. James krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 9:0

60e minuut.
Davino probeert de bal aan de voet te houden. Cederiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederiks geeft een lange en hoge pass. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demuth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fajdowicz komt het veld opgelopen. Fernández Sarmiento geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aspholm springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cederiks probeert naar een medespeler te passen. Fajdowicz probeert naar een medespeler te passen. Laita heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cederiks probeert naar een medespeler te passen. James rent richting de bal. Reggiardi is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James draait met de bal, schiet en ... Lizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz draait met de bal, schiet en ... Lizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aspholm onderschept slim de pass. Aspholm met een sublieme pass. Platero probeert naar een medespeler te passen. James is nu in balbezit. James haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Fajdowicz met een sublieme pass. Reggiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. James onderschept slim de pass. James schiet op doel. Lizza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 10:0

73e minuut.
Mulazzani is nu in balbezit. Mulazzani passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Aspholm de bal onder controle te krijgen. Fajdowicz is nu in balbezit. Fajdowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Laita heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm rent richting de bal. Aspholm haalt uit met een fantastische trap. Lizza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fajdowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Galeone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Platero bereikt de bal nog maar net als eerste. Platero speelt de bal door. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James schiet op doel. Lizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 11:0

77e minuut.
Salomon probeert naar een medespeler te passen. Platero is nu in balbezit. Platero met een sublieme pass. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fernández Sarmiento rent richting de bal. Fernández Sarmiento geeft een hoge lob. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 12:0

83e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon met een sublieme pass. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 13:0

85e minuut.
Gennai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajdowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Fajdowicz passt de bal zonder na te denken. James bereikt de bal nog maar net als eerste. James haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gennai rent richting de bal. Fajdowicz speelt de bal door. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 14:0

89e minuut.
Platero is nu in balbezit. Platero geeft een lange en hoge pass. James speelt de bal door. Aspholm speelt de bal door. Fajdowicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Vieste 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 21%, Vieste 79%.
Cilentana - Vieste 15:0