Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dybala CarlyDor
433 Tactiek Carly Y1
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 52
good Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pesel met een harde bal richting middenveld. Sfogliarini kopt de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. Pesel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák draait met de bal, schiet en ... Pesel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rujo is nu in balbezit. Massenbach onderschept slim de pass. Massenbach geeft een hoge lob. Šedák heeft problemen om de bal te vangen. Šedák draait met de bal, schiet en ... Pesel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lucianeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucianeţ geeft een hoge lob. Pachuła kopt de bal weg. Šedák is nu in balbezit. Šedák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Olbert geeft een hoge lob. Rujo kopt de bal weg. Hořava heeft problemen om de bal te vangen. Paletti rent richting de bal. Paletti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - CarlyDor 1:0

17e minuut.
Pachuła kopt de bal weg. Pietreanu rent richting de bal. Lucianeţ rent richting de bal. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dybala - CarlyDor 1:1

23e minuut.
Tuus geeft een lange en hoge pass. Jagodzki kopt de bal weg. Tefeci rent richting de bal. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pesel trapt de bal weg. Paletti kopt de bal weg. Rujo is nu in balbezit. Rujo schiet op doel. Musa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tefeci is nu in balbezit. Tefeci passt de bal zonder na te denken. Jagodzki speelt de bal door. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. Pesel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - CarlyDor 1:2

34e minuut.
Pachuła rent richting de bal. Pachuła geeft de bal voor. Tuus heeft problemen om de bal te vangen. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Pesel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pesel met een harde bal richting middenveld. Jagodzki kopt de bal weg. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - CarlyDor 1:3

38e minuut.
Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák verovert de bal door een tackle van achteren. Šedák met een sublieme pass. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 72%, CarlyDor 28%.
Dybala - CarlyDor 1:3

46e minuut.
Pietreanu passt de bal met de wreef. Šedák is nu in balbezit. Rădulescu begaat een overtreding. Šedák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šedák komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Rado de bal. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu schiet op doel. Pesel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lucianeţ probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Hořava passt de bal in één keer door. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki geeft een hoge lob. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Musa met een harde bal richting middenveld. Jagodzki kopt de bal weg. Wilkanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tefeci probeert naar een medespeler te passen. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucianeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Pesel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Jagodzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rado de bal. Rado met een sublieme pass. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu schiet op doel. Pesel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Daar is Rujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfogliarini met een sublieme pass. Rado probeert de bal met de borst te controleren. Rado geeft een hoge lob. Pietreanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tuus is nu in balbezit. Rado onderschept slim de pass. Rado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šedák de bal. Šedák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wilkanowski met een sublieme pass. Özbalcı probeert de bal met de borst te controleren. Tefeci speelt de bal door. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel. Pesel bokst de bal weg.

86e minuut.
Rado geeft de bal voor. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 73%, CarlyDor 27%.
Dybala - CarlyDor 1:3