Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pindui Calcio Padova
pipo def mod Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 16.5
excellent Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Londoño Restrepo verovert de bal door een tackle van achteren. Londoño Restrepo speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Pestalozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Vlădulescu passt de bal met de wreef. Hirt is nu in balbezit. Hirt met een sublieme pass. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Londoño Restrepo kopt de bal weg. Pestalozzi heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Baccaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 1:0

14e minuut.
Londoño Restrepo onderschept slim de pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kramski is nu in balbezit. Kramski geeft een hoge lob. Meio Campista kopt de bal weg. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hirt is nu in balbezit. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. Baccaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 2:0

24e minuut.
Londoño Restrepo verovert de bal door een tackle van achteren. Londoño Restrepo speelt de bal door. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Meio Campista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meio Campista schiet op doel. Baccaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koszora rent richting de bal. Koszora draait met de bal, schiet en ... Baccaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Gentile de bal. Koszora is nu in balbezit. Potenzieri is nu in balbezit. Koszora onderschept slim de pass. Koszora schiet op doel. Baccaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scolaris controleert de bal met de borst. Potenzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Londoño Restrepo. Londoño Restrepo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Koszora is nu in balbezit. Koszora passt de bal zonder na te denken. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Baccaro bokst de bal weg.

30e minuut.
Duca speelt de bal door. Marconato heeft problemen om de bal te vangen. Marconato probeert naar een medespeler te passen. Scolaris is nu in balbezit. Scolaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Londoño Restrepo heeft problemen om de bal te vangen. Londoño Restrepo passt de bal zonder na te denken. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Baccaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 4:0

33e minuut.
Chiodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora verovert de bal door een tackle van achteren. Koszora passt de bal met de wreef. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 5:0

35e minuut.
Hirt passt de bal in één keer door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel. Baccaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel. Baccaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 6:0

39e minuut.
Quevedo onderschept slim de pass. Koszora rent richting de bal. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Baccaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 7:0

41e minuut.
Marconato passt de bal in één keer door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Koszora rent richting de bal. Koszora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magagnino heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Quevedo onderschept slim de pass. Potenzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista verovert de bal door een tackle van achteren. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap. Baccaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 18%, Calcio Padova 82%.
pindui - Calcio Padova 8:0

46e minuut.
Tosin is nu in balbezit. Meio Campista onderschept slim de pass. Meio Campista passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koszora de bal. Koszora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hirt met de inworp. Meio Campista geeft een hoge lob. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora schiet op doel. Baccaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 9:0

52e minuut.
Hirt probeert naar een medespeler te passen. Londoño Restrepo rent richting de bal. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Pestalozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hirt probeert de bal aan de voet te houden. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Koszora is nu in balbezit. Koszora schiet op doel. Baccaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 10:0

61e minuut.
Meio Campista onderschept slim de pass. Meio Campista passt de bal in één keer door. Londoño Restrepo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quevedo de bal. Quevedo schiet op doel. Baccaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Vlădulescu geeft de bal voor. Daar is Pestalozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 11:0

68e minuut.
Londoño Restrepo verovert de bal door een tackle van achteren. Londoño Restrepo speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 12:0

70e minuut.
Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Potenzieri is nu in balbezit. Koszora onderschept slim de pass. Koszora geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Potenzieri kopt de bal weg. Londoño Restrepo controleert de bal met de borst. Londoño Restrepo passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kramski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Vlădulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potenzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora onderschept slim de pass. Koszora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista passt de bal met de wreef. Potenzieri is nu in balbezit. Londoño Restrepo rent richting de bal. Londoño Restrepo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Calcio Padova 13:0

77e minuut.
Vlădulescu passt de bal in één keer door. Hirt geeft een lange en hoge pass. Quevedo kopt de bal weg. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hirt probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista passt de bal met de wreef. Koszora heeft problemen om de bal te vangen. Koszora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baccaro trapt de bal weg. Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Quevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista passt de bal met de wreef. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 16%, Calcio Padova 84%.
pindui - Calcio Padova 13:0