Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gioietta2018 Arcadia F. C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Camozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Camozzi geeft een hoge lob. Avesano rent richting de bal. Falconetti verovert de bal door een tackle van achteren. Falconetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Roncallo met de inworp. Falconetti rent richting de bal. Melfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconetti verovert de bal door een tackle van achteren. Falconetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gioietta2018 56%, Arcadia F. C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gioietta2018 - Arcadia F. C. 0:0

49e minuut.
Riga met een sublieme pass. Avesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Minervino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minervino krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Dilorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Dilorenzo passt de bal in één keer door. Cambri is nu in balbezit. Fabrizio verovert de bal door een tackle van achteren. Fabrizio passt de bal in één keer door. Facchinetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dilorenzo onderschept slim de pass. Dilorenzo passt de bal in één keer door. Melfi is nu in balbezit. Melfi geeft de bal voor. Sauli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Falconetti is nu in balbezit. Granelli is nu in balbezit. Falconetti is nu in balbezit. Granelli rent richting de bal. Granelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Riga met een sublieme pass. Dilorenzo is nu in balbezit. Dilorenzo speelt de bal door. Sauli rent richting de bal. Sauli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gioietta2018 48%, Arcadia F. C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gioietta2018 - Arcadia F. C. 0:0