Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pindui Dybala
pipo def mod Tactiek 442
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Meio Campista is nu in balbezit. Erbakır legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meio Campista is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Meio Campista neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Dybala 1:0

4e minuut.
Vlădulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Londoño Restrepo is nu in balbezit. Londoño Restrepo geeft een hoge lob. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

4e minuut.
Hirt neemt de hoekschop. Klungelig pakt Quevedo de bal. Quevedo passt de bal in één keer door. Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Meio Campista draait met de bal, schiet en ... Pesel bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Olbert passt de bal zonder na te denken. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Meio Campista is nu in balbezit. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo schiet op doel. Pesel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Erbakır passt de bal in één keer door. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hirt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Londoño Restrepo is nu in balbezit. Olbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olbert krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Panucia de bal. Panucia probeert naar een medespeler te passen. Olbert speelt de bal door. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Meio Campista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Árva komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Lafuente Sancha kopt de bal weg. Londoño Restrepo speelt de bal door. Panucia is nu in balbezit. Koszora verovert de bal door een tackle van achteren. Koszora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Erbakır passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlădulescu met een sublieme pass. Olbert is nu in balbezit. Olbert passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 44%, Dybala 56%.
pindui - Dybala 1:0

60e minuut.
Tiitta probeert naar een medespeler te passen. Vlădulescu is nu in balbezit. Vlădulescu passt de bal in één keer door. Koszora rent richting de bal. Koszora haalt uit met een fantastische trap. Pesel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Rădulescu met de inworp. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx geeft een hoge lob. Rujo rent richting de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Vlădulescu met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Suzzani passt de bal in één keer door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiitta maakt een afschuwelijke overtreding. Dierickx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olbert komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pesel met een sublieme pass. Vlădulescu kopt de bal weg. Panucia rent richting de bal. Koszora verovert de bal door een tackle van achteren. Koszora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 39%, Dybala 61%.
pindui - Dybala 1:0