Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CarlyDor pindui
Carly Y1 Tactiek pipo def mod
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Dybowski geeft de bal voor. Koszora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu geeft de bal voor. Musa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deleu met een snelle inworp. Räss bereikt de bal nog maar net als eerste. Räss geeft een lange en hoge pass. Pietreanu springt en kopt de bal. Borys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Koszora is nu in balbezit. Koszora passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Musa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Šedák speelt de bal door. Klungelig pakt McShannon de bal. Londoño Restrepo speelt de bal door. Koszora is nu in balbezit. Koszora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vlădulescu passt de bal in één keer door. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Räss is nu in balbezit. Räss geeft de bal voor. Kramski is nu in balbezit. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 43%, pindui 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CarlyDor - pindui 0:0

51e minuut.
Topcia passt de bal zonder na te denken. Londoño Restrepo is nu in balbezit. Londoño Restrepo passt de bal zonder na te denken. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Musa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rado kopt de bal weg. Hirt heeft problemen om de bal te vangen. Hirt met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Musa bokst de bal weg.

65e minuut.
Deleu kopt de bal weg. Klungelig pakt Topcia de bal. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák schiet op doel. Borys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - pindui 1:0

75e minuut.
Pourliotopoulos geeft een hoge lob. Rado bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora onderschept slim de pass. Koszora heeft problemen om de bal te vangen. Koszora haalt uit met een fantastische trap. Musa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel. Musa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
McShannon geeft de bal voor. Pietreanu is nu in balbezit. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirt met een snelle inworp. Topcia probeert de bal met de borst te controleren. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - pindui 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 47%, pindui 53%.
CarlyDor - pindui 2:0