Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Lesbo lions11
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten hopeless
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sampieri onderschept slim de pass. Sampieri geeft de bal voor. Klungelig pakt Zamana de bal. Cecchino rent richting de bal. Cecchino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cescato verovert de bal door een tackle van achteren. Cescato geeft de bal voor. Massafra rent richting de bal. Massafra haalt uit met een fantastische trap. Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - lions11 0:1

16e minuut.
Zamana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cescato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cecchino rent richting de bal. Cecchino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cunsolo is nu in balbezit. Concu is nu in balbezit. Concu passt de bal met de wreef. Cecchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchino draait met de bal, schiet en ... Rofrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rofrano probeert naar een medespeler te passen. Giacco kopt de bal weg. Klungelig pakt Gervasio de bal. Pedrali is nu in balbezit. Pedrali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 54%, lions11 46%.
Celtic Lesbo - lions11 0:1

61e minuut.
Zamana passt de bal met de wreef. Cescato rent richting de bal. Met opzet legt Prata zijn tegenspeler op de grond. Prata krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gervasio geeft de bal voor. Inworp. Giacco met een snelle inworp. Prata rent richting de bal. Prata geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gervasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco onderschept slim de pass. Giacco met een sublieme pass. Pedrali rent richting de bal. Pedrali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 47%, lions11 53%.
Celtic Lesbo - lions11 0:1