Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Trevisana Dybala
442 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Farnocchi heeft problemen om de bal te vangen. Özbalcı rent richting de bal. Özbalcı geeft een lange en hoge pass. Dierickx rent richting de bal. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Tanzi bokst de bal weg.

2e minuut.
Olbert rent richting de bal. Olbert probeert naar een medespeler te passen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx geeft een hoge lob. Rujo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ciano geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olbert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rujo rent richting de bal. Rujo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Dierickx is nu in balbezit. Baracca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dierickx raakt geblesseerd tijdens het duel. Lafuente Sancha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rujo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:1

8e minuut.
Farnocchi passt de bal met de wreef. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dierickx de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Olbert verovert de bal door een tackle van achteren. Olbert speelt de bal door. Dierickx rent richting de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Özbalcı met een sublieme pass. Erbakır is nu in balbezit. Erbakır geeft de bal voor. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lafuente Sancha onderschept slim de pass. Lafuente Sancha passt de bal met de wreef. Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo onderschept slim de pass. Rujo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olbert zal de hoekschop nemen. Rujo springt en kopt de bal. Tanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:2

20e minuut.
Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu passt de bal zonder na te denken. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ... Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:3

23e minuut.
Erbakır kopt de bal weg. Klungelig pakt Rujo de bal. Tegner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo onderschept slim de pass. Rujo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dierickx rent richting de bal. Dierickx haalt uit met een fantastische trap. Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:4

26e minuut.
Manzoni rent richting de bal. Olbert verovert de bal door een tackle van achteren. Olbert probeert naar een medespeler te passen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Farnocchi geeft een hoge lob. Olbert speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dierickx de bal onder controle te krijgen. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:5

28e minuut.
Moribondo is nu in balbezit. Moribondo passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özbalcı met de inworp. Rădulescu geeft de bal voor. Tanzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dierickx springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:6

30e minuut.
Manzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbert onderschept slim de pass. Olbert met een sublieme pass. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tegner de bal. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Tanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dierickx rent richting de bal. Dierickx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:7

32e minuut.
Lafuente Sancha speelt de bal door. Dierickx heeft problemen om de bal te vangen. Dierickx geeft een lange en hoge pass. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Erbakır verovert de bal door een tackle van achteren. Erbakır geeft een lange en hoge pass. Dierickx probeert de bal aan de voet te houden. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel. Tanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:8

41e minuut.
Viljaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljaranta geeft de bal voor. Klungelig pakt Michelino de bal. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:9

44e minuut.
Olbert verovert de bal door een tackle van achteren. Olbert probeert naar een medespeler te passen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx passt de bal zonder na te denken. Rujo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Trevisana 79%, Dybala 21%.
Imperial Trevisana - Dybala 0:9

46e minuut.
Erbakır speelt de bal door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx met een sublieme pass. Rujo is nu in balbezit. Rujo haalt uit met een fantastische trap. Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır draait met de bal, schiet en ... Tanzi bokst de bal weg. Dierickx rent richting de bal. Dierickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:10

49e minuut.
Manzoni controleert de bal met de borst. Olbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbert met een sublieme pass. Dierickx is nu in balbezit. Dierickx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:11

55e minuut.
Inworp. Özbalcı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Erbakır de bal. Erbakır geeft een hoge lob. Dierickx krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tegner met een harde bal richting middenveld. Rădulescu kopt de bal weg. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:12

57e minuut.
Manzoni rent richting de bal. Dierickx verovert de bal door een tackle van achteren. Dierickx geeft een hoge lob. Rujo rent richting de bal. Rujo draait met de bal, schiet en ... Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Tegner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baracca de bal. Olbert speelt de bal door. Dierickx rent richting de bal. Dierickx geeft een lange en hoge pass. Paal! Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Özbalcı kopt de bal weg. Klungelig pakt Erbakır de bal. Erbakır met een sublieme pass. Rujo is nu in balbezit. Rujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:13

61e minuut.
Viljaranta geeft een lange en hoge pass. Rujo kopt de bal weg. Tegner rent richting de bal. Dierickx verovert de bal door een tackle van achteren. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:14

68e minuut.
Di Lauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente Sancha onderschept slim de pass. Lafuente Sancha geeft een lange en hoge pass. Dierickx heeft problemen om de bal te vangen. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rujo verovert de bal door een tackle van achteren. Rujo probeert naar een medespeler te passen. Dierickx is nu in balbezit. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakır haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Dierickx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dierickx draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tanzi trapt de bal weg. Lafuente Sancha kopt de bal weg. Michelino heeft problemen om de bal te vangen. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx schiet op doel. Tanzi bokst de bal weg. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olbert zal de hoekschop nemen. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:15

79e minuut.
Rădulescu passt de bal in één keer door. Viljaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu speelt de bal door. Rujo rent richting de bal. Rujo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lafuente Sancha kopt de bal weg. Erbakır rent richting de bal. Erbakır passt de bal met de wreef. Rujo is nu in balbezit. Rujo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Di Lauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafuente Sancha onderschept slim de pass. Lafuente Sancha passt de bal in één keer door. Dierickx rent richting de bal. Dierickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:16

90e minuut.
Lafuente Sancha speelt de bal door. Dierickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierickx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dybala 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Trevisana 86%, Dybala 14%.
Imperial Trevisana - Dybala 0:17