Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Lesbo CarlyDor
442 Tactiek Carly Y1
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


14e minuut.
Sfogliarini met een sublieme pass. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu passt de bal met de wreef. Šedák rent richting de bal. Šedák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Chierchia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pachuła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Šedák probeert naar een medespeler te passen. Pachuła is nu in balbezit. Giacco is nu in balbezit. Pachuła onderschept slim de pass. Pachuła geeft de bal voor. Rofrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietreanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:1

26e minuut.
Bariloni heeft problemen om de bal te vangen. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfogliarini met een sublieme pass. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:2

33e minuut.
Pietreanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Furi de bal. Šedák rent richting de bal. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
McShannon onderschept slim de pass. Sfogliarini is nu in balbezit. Sfogliarini met een sublieme pass. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šedák probeert naar een medespeler te passen. Sfogliarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfogliarini passt de bal zonder na te denken. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pachuła is nu in balbezit. Pachuła met een sublieme pass. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:3

42e minuut.
Massenbach onderschept slim de pass. Massenbach passt de bal in één keer door. Sfogliarini probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachuła is nu in balbezit. Pachuła geeft een lange en hoge pass. Pietreanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 80%, CarlyDor 20%.
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:3

49e minuut.
Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu passt de bal zonder na te denken. Šedák is nu in balbezit. Šedák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:4

51e minuut.
Liunio geeft de bal voor. Lapai heeft problemen om de bal te vangen. Lapai geeft een lange en hoge pass. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. Rofrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Liunio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liunio krijgt een gele kaart. Pietreanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šedák neemt de penalty, wat een uithaal! Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:5

53e minuut.
McShannon passt de bal met de wreef. Šedák probeert naar een medespeler te passen. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Pachuła de bal. Pachuła geeft een hoge lob. Pietreanu kopt de bal weg. Šedák rent richting de bal. Šedák geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Šedák rent richting de bal. Liunio is nu in balbezit. Šedák verovert de bal door een tackle van achteren. Šedák draait met de bal, schiet en ... Rofrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Deleu met een sublieme pass. Sfogliarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfogliarini passt de bal met de wreef. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Rofrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Chierchia geeft een hoge lob. Pedrali kopt de bal weg. Pachuła speelt de bal door. Šedák rent richting de bal. Šedák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:6

68e minuut.
Daar is Bariloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfogliarini rent richting de bal. Sfogliarini passt de bal zonder na te denken. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia begaat een overtreding. Pietreanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sfogliarini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pietreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedák rent richting de bal. Šedák schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła speelt de bal door. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:7

84e minuut.
Cunsolo controleert de bal met de borst. Sfogliarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfogliarini speelt de bal door. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:8

87e minuut.
Furi verovert de bal door een tackle van achteren. Furi met een sublieme pass. Šedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 66%, CarlyDor 34%.
Celtic Lesbo - CarlyDor 0:8