Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:35
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.022
  • Stadion: pindui Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2543
pindui Nebulosa
pipo def mod Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 17.9
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Koszora verovert de bal door een tackle van achteren. Koszora schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menoni de bal onder controle te krijgen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ... De Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Londoño Restrepo controleert de bal met de borst. Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. De Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 1:0

11e minuut.
Silvestro geeft een hoge lob. Árva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Londoño Restrepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pasquale controleert de bal met de borst. Pasquale geeft de bal voor. Árva rent richting de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 2:0

20e minuut.
Ghisleri is nu in balbezit. Londoño Restrepo onderschept slim de pass. Londoño Restrepo met een sublieme pass. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. De Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Fonseca speelt de bal door. Rebizzi kopt de bal weg. Zavatta rent richting de bal. Koszora rent richting de bal. Koszora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Londoño Restrepo passt de bal in één keer door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo schiet op doel. De Fonseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 3:0

26e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Menoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Menoni krijgt een gele kaart. Koszora raakt geblesseerd tijdens het duel. Koszora wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap. De Fonseca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 4:0

29e minuut.
Menoni speelt de bal door. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quevedo de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 5:0

29e minuut.
Specchia met een sublieme pass. Ghisleri heeft problemen om de bal te vangen. Zavatta rent richting de bal. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 6:0

33e minuut.
Koszora onderschept slim de pass. Koszora passt de bal zonder na te denken. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel. Menoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Árva springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Menoni geeft een hoge lob. Inworp. Vlădulescu met een snelle inworp. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Koszora is nu in balbezit. Koszora passt de bal met de wreef. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pasquale de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 7:0

44e minuut.
Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Hirt probeert naar een medespeler te passen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 20%, Nebulosa 80%.
pindui - Nebulosa 8:0

49e minuut.
Klungelig pakt Árva de bal. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal met de wreef. Koszora is nu in balbezit. Koszora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Londoño Restrepo met een sublieme pass. Quevedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasquale. Quevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quevedo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 9:0

56e minuut.
Londoño Restrepo onderschept slim de pass. Londoño Restrepo speelt de bal door. Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Árva bereikt de bal nog maar net als eerste. Árva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tiitta kopt de bal weg. Londoño Restrepo probeert de bal met de borst te controleren. Londoño Restrepo passt de bal met de wreef. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt speelt de bal door. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De Fonseca met een sublieme pass. Hirt kopt de bal weg. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. De Fonseca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 10:0

77e minuut.
Daar is Quevedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Koszora rent richting de bal. Koszora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Londoño Restrepo kan de bal niet met de borst controleren. Londoño Restrepo passt de bal met de wreef. Quevedo is nu in balbezit. Koszora bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - Nebulosa 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 29%, Nebulosa 71%.
pindui - Nebulosa 11:0