Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Lesbo New Team FC
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Salaris de bal. Zicola rent richting de bal. Salaris begaat een overtreding. Salaris krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Furi rent richting de bal. Tosti verovert de bal door een tackle van achteren. Tosti speelt de bal door. Pagliarulo rent richting de bal. Pagliarulo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Perillo geeft de bal voor. Prata kopt de bal weg. Pedrali is nu in balbezit. Giacco rent richting de bal. Giacco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tosti heeft problemen om de bal te vangen. Pagliarulo is nu in balbezit. Tosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosti schiet op doel. Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Liunio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosti is nu in balbezit. Tosti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Perillo passt de bal zonder na te denken. Reggiardo rent richting de bal. Reggiardo passt de bal zonder na te denken. Pagliarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliarulo draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 59%, New Team FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Lesbo - New Team FC 0:0

57e minuut.
Zicola passt de bal met de wreef. Pedrali is nu in balbezit. Zazzara rent richting de bal. Pedrali onderschept slim de pass. Pedrali schiet op doel. Muschitiello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bariloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaris onderschept slim de pass. Salaris passt de bal met de wreef. Pagliarulo is nu in balbezit. Pagliarulo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Salaris met een sublieme pass. Curatolo met een sublieme pass. Tosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosti haalt uit met een fantastische trap. Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - New Team FC 0:1

84e minuut.
Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia geeft de bal voor. Perillo probeert de bal aan de voet te houden. Pedrali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Balestrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chierchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestrino begaat een overtreding. Balestrino krijgt een gele kaart. Chierchia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chierchia kan niet meer verder spelen. Borlini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 47%, New Team FC 53%.
Celtic Lesbo - New Team FC 0:1