Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niuppy Ifalc
Quadrizona Tactiek ale rombo
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 28.2
good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen average


12e minuut.
Gyárfás passt de bal zonder na te denken. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền passt de bal in één keer door. Vallarino is nu in balbezit. Vallarino speelt de bal door. Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Quilici geeft een hoge lob. Magistrelli is nu in balbezit. Magistrelli passt de bal met de wreef. Brascugli is nu in balbezit. Brascugli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bała onderschept slim de pass. Sandri is nu in balbezit. Bała onderschept slim de pass. Bała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Ifalc 1:0

26e minuut.
Dahlenburg met een sublieme pass. Argento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała verovert de bal door een tackle van achteren. Bała draait met de bal, schiet en ... Serallegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vallarino is nu in balbezit. Bała rent richting de bal. Sandri begaat een overtreding. Sandri krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tagliapietre geeft de bal voor. Pintomarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintomarro met een sublieme pass. Brascugli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brascugli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Gyárfás de bal. Gyárfás passt de bal met de wreef. Quilici probeert de bal met de borst te controleren. Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền haalt uit met een fantastische trap. Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Argento rent richting de bal. Bała onderschept slim de pass. Foppoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foppoli krijgt een gele kaart. Bała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dahlenburg wilt de vrije trap nemen. Tagliapietre probeert de bal aan de voet te houden. Serallegri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Ifalc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 45%, Ifalc 55%.
Niuppy - Ifalc 2:0

48e minuut.
Foppoli met een sublieme pass. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ... Serallegri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Ifalc 3:0

50e minuut.
Tagliapietre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahlenburg met de inworp. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała schiet op doel. Serallegri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ngọc Hiền is nu in balbezit. Foppoli is nu in balbezit. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarino draait met de bal, schiet en ... Serallegri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - Ifalc 4:0

69e minuut.
Inworp. Dahlenburg met de inworp. Bała is nu in balbezit. Bała geeft de bal voor. Vallarino springt en kopt de bal. Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vallarino is nu in balbezit. Tagliapietre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vallarino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ngọc Hiền neemt zijn aanloop. Serallegri bokst de bal weg. Paal!

70e minuut.
Argento geeft een hoge lob. Pintomarro rent richting de bal. Stanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 28%, Ifalc 72%.
Niuppy - Ifalc 4:0